zin0 Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 cumpar php shell doar *.unixPM back , platesc prin perfectmoney instant Quote
cioabi Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 ma intereseaza si pe mine shells, astept pm Quote
aelius Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 ma intereseaza si pe mine shells, astept pmDeschide-ti thread, nu te baga peste al omului. Quote
cioabi Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 Deschide-ti thread, nu te baga peste al omului.i-am dat in cap ? ca am zis ca am si eu nevoie sau ce dracu ? jur ca nu va mai inteleg. Quote
aelius Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 (edited) Daca eu am magazin de izmene si vii tu cu bratul plin de izmene la mine in magazin si strigi "Ia izmana ieftina de la baiatu!", e corect ? Iti deschizi threadul tau unde cumperi sau vinzi ce vrei. In threadul asta raspund doar cei cu oferte.// edit: Daca nu pricepi, iti explicam. Daca nu vrei, iti dam ban. E simplu.Asa ca eject de aici. Pe viitor poate inveti sa vorbesti frumos.Romania e asa din cauza altora. Se merge pe smecherie si ciordeala. Inclusiv blana ursului din padure ce o vindeti aici, este ilegala.Shell-urile alea sunt site-uri cu securitatea compromisa. In mod sigur nu le veti utiliza pentru a aduce mai multi enoriasi bisericii.Flood, scam, spam si alte manarii, altceva nu aveti ce face pe ele. Daca tot va acceptam cu anunturi fara sa contribuiti cu nimic la comunitate, macar respectati-va intre voi si nu va bagati peste threadurile altora. Edited January 6, 2014 by aelius Quote
cioabi Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 eu consider ca e loc pentru toti, daca tu esti de rasa proasta e problema ta, nu cred ca toti gandesc la fel, si nici nu m-am bagat peste nimeni cu nimica, pur si simplu am zis ca ma intereseaza si pe mine. de aia e romania unde e, din cauza alora ca si tine ))))) Quote
Silviu Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 eu consider ca e loc pentru toti, daca tu esti de rasa proasta e problema ta, nu cred ca toti gandesc la fel, si nici nu m-am bagat peste nimeni cu nimica, pur si simplu am zis ca ma intereseaza si pe mine. de aia e romania unde e, din cauza alora ca si tine )))))B? mucus, nu te mai trage de ?ireturi cu omu', c? nu îi ajungi nici la glezn? cu cuno?tiin?ele. ?i în primul rând are dreptate, te-ai b?gat peste topicul altuia. ?i nu mai b?ga faza cu România e aici din cauza etc c? nu te sco?i. Quote
cPanel Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 mai esti interesant de shelluri ? daca da da-mi pm cu idu`l tau OFF : am o sursa care imi face shell ON : https://rstforums.com/forum/79559-sursa-de-bot-run-mirc.rst ! Vezi aicea postul facut de mine Quote
M4T3! Posted January 6, 2014 Report Posted January 6, 2014 @offtopic: tex ti ai schimbat numele? Quote