CODEX Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Ce ai de facut ? - Creezi un site tip magazin online folosindu-te de afilierea cu amazon - Un cont de YouTube unde vom pune videouri cu un produs care oarecum merge mana in mana cu youtube-ul . De exemplu " Filme" - Ai nevoie si de un Youtube Downloader - Mergeti pe Amazon si cautati niste filme bune - Puneti produsul la voi pe site - Mergeti pe YouTube si gasiti filmulete care exista deja cu filmul respectiv - Download cu Youtube Downloader si Upload pe contul vostru - Nu uitati ca puteti monetiza si acest video ! - Luati o lista de emailuri sau cumparati-o - Faceti o campanie email in care trimiteti un mesaj cu linkul de la Video cat si de la Site Acum ne vom folosi de site-uri cu anunturi si vom proceda in felul urmator :Postati un anunt de genu : Ex. 1 Laptop Acer de vanzare Pret : 300E Descriere : Am un acer de vanzare, windows 7 instalat il gasesti aici : www.siteultau.com Ex.2 Laptop acer de vanzare Pentru ca pe unele site-uri de anunturi nu te lasa sa pui link , vom folosi o poza de data asta ca in exemplul de mai jos Si intr-o saptamana va puteti astepta la rezultate cum vedeti si in poza de mai jos :Spor la lucru ! Quote
Silviu Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Pot lua ?i embed de pe YouTube, nu trebuie neap?rat s? descarc. Tu câ?i bani ai f?cut prin metoda asta? Quote
AlMalalah Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Amazon + Youtube + Adsense + Email Marketing + Classifieds = MoneyEra cat pe ci sa te si cred dar acuma vad ca ai smanglit o "metoda de facut bani" de pe blackhatworld. Acolo pun aia tot felul de metode de facut bani pe net pe care le cumpara si le pun apoi la dispozitia tuturor. Acum cine stie daca metoda aia chiar da roade sau nu cumva e doar o metoda cum sunt mai toate "metodele de facut bani pe net". Daca faceai tu asta, daca faceai tu banii aia mai er o oarecare credibilitate dar asa... Quote
bDyds Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 Metoda da roade sau nu in functie de cata munca depundeti voi. Imi place ca a inceput sa fie mai activa aceasta sectiune. O sa postez si eu cateva metode in curand. Quote
AlMalalah Posted November 29, 2013 Report Posted November 29, 2013 In general metodele care dau roade nu se dau degeaba publicului, se da ce este rasuflat si nu mai face nici o letcaie. Quote