Stfean_Iordache Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 (edited) Vand conturi verificate SMS PE ORICE SITE !!!!Vand pva facebook/gmail/youtube si oriunde e nevoie de verificare sms !!! Am numere de telefon romanesti . Pretul per cont este de 2.50$ , dar este negociabil , puteti trimite pm cu ofertele voastre . Reverificarea in prima saptamana e gratuita doar o data , dupa e 0.50$ per reverificare .Daca e nevoie imi spuneti pe ce site aveti nevoie si le fac , iar apoi le trimit intr-un fisier text de tipul:mail | password | password_of_mail | socksul_folosit(atentie nu garantez functionarea socksului dupa livrare).La mai multe cumparate dau discount . Plata o accept prin paypal/bitcoin (recomandat bitcoin) . Edited December 27, 2013 by Stfean_Iordache Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolovanus Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 +10 folosesc serviciul lui de ceva timp si pot sa zic ca e super ok, un tip f placut la vorba si istet + ca de cateva ori am avut nevoie de reverificare si m`a ajutat imediat, recomand. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted December 27, 2013 Report Share Posted December 27, 2013 Pai tu mie imi plateai 5$ pe 20 conturi verificate si vinzi cu 2,5$ ? Nu cred ca e vreunul sa nu stie de Free SIM de la Orange .In fine , bafta ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted December 27, 2013 Author Report Share Posted December 27, 2013 Pai tu mie imi plateai 5$ pe 20 conturi verificate si vinzi cu 2,5$ ? Nu cred ca e vreunul sa nu stie de Free SIM de la Orange .In fine , bafta !am si zis ca depinde de comanda , daca ai nevoie de un singur cont pretul e 2.50$ daca cumperi mai multe scade semnificativ pretul....ok comanda-ti free simuri de la orange....cand strangi jumate din cate am eu deja au expirat primele... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianRoflmao Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Vouch pentru el!!Preturi cam piperate dar merg pentru facebook Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted January 2, 2014 Author Report Share Posted January 2, 2014 Mersi pentru vouch .Da , poate nu am pus bine preturile . Eu m-am inspirat dupa ofertele de pe BHW .Daca are cineva nevoie de conturi sa imi trimita mesaj cu oferta si negociem . De asemenea ofer 5 conturi gratuite pe orice site la alegere primilor 3 membri ce trimit pm . Atentie ofer conturi doar membrilor de valoare (cu posturi si vechime) de pe forum . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LichValue Posted January 2, 2014 Report Share Posted January 2, 2014 Mersi pentru vouch .Da , poate nu am pus bine preturile . Eu m-am inspirat dupa ofertele de pe BHW .Daca are cineva nevoie de conturi sa imi trimita mesaj cu oferta si negociem . De asemenea ofer 5 conturi gratuite pe orice site la alegere primilor 3 membri ce trimit pm . Atentie ofer conturi doar membrilor de valoare (cu posturi si vechime) de pe forum ."Membrii de valoare"->Made my day, m-am gandit la dedicatii cu manele pentru nunta, sa fie la valoare;)))ON:Vouch pentru stefan, membru de incredere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...