Renegade Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 suna bine, dar nu doar din ITin cazul asta va iesi ?OMAPAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 suna bine, dar nu doar din ITDa eu zic sa puna intrebari despre elodia plm ce zici , suna bine ?"Fuck you" Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresky Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Da eu zic sa puna intrebari despre elodia plm ce zici , suna bine ?"Fuck you"Esti obraznic si nu inteleg de ce. La tine viata se imparte intre IT si mondenitati sau pur si simplu n-ai auzit de alte domenii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazaBoY Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Esti obraznic si nu inteleg de ce. La tine viata se imparte intre IT si mondenitati sau pur si simplu n-ai auzit de alte domenii ?Frate forumul asta cu ce se papa ? IT baietel asta in caz ca nu ti-ai dat seama... Vrei trivia cu intrebari din mario, dute pe forumurile de specialitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acidripp Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Fac un apel catre toti cei care au dat like:Dupa ce am vorbit cu Nytro am fost trimis catre Zatarra pentru a-l bate la cap cu implementarea acestei idei, insa stimabilul ma ignora.Propun sa incepem o campanie de boicotare, si sa il umplem de PM-uri pana hotaraste sa ne indeplineasca cererea Jos Guvernu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Te-ai gandit cum sa faci sistemul? Ai o baza de date cu intrebarile? Inteleg ca ai venit cu idea, dar adu aport si la solutie Link to comment Share on other sites More sharing options...
dicksi Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 (edited) propun si eu un canal pt toti cei beti,afumati,trolleri afumati,care au chef sa injure un admin fara sa fie banati,loc de rafuieli... Edited January 7, 2014 by dicksi Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulik Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 52 like-uri, se uita un admin peste ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acidripp Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Te-ai gandit cum sa faci sistemul? Ai o baza de date cu intrebarile? Inteleg ca ai venit cu idea, dar adu aport si la solutie Am vorbit cu tex sa faca intrebarile, problema se pune daca exista script pentru asa ceva, sau trebuie facut Link to comment Share on other sites More sharing options...
maresky Posted January 8, 2014 Report Share Posted January 8, 2014 Frate forumul asta cu ce se papa ? IT baietel asta in caz ca nu ti-ai dat seama... Vrei trivia cu intrebari din mario, dute pe forumurile de specialitate.Lasa asa... baietel si ce zici tu acolo ? Esti si analfabet si magar, dar totusi arogant. N-ai baze pentru aroganta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speed123 Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 ar fi interesant. Link to comment Share on other sites More sharing options...