FearDotCom Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Vreau sa trimit un pachet prin posta romana in valoare de 150 lei si vreau ca cel ce ridica coletu sa plateasca bani + taxele de expediere si banii respectivi sa ii primesc eu tot prin posta romana se poate??? nu am trimis niciodata colet prin posta romana Quote
Mircea88 Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Da se poate, scri la ramburs suma totala, iar tu platesti cand depui coletul transportul. Quote
GarryOne Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Da, se poate, dar trebuie sa incluzi pretul pentru transport in pretul coletului pentru ca vei fi obligat sa platesti taxa pentru transport la posta.Daca coletul e 150, iar taxa de transport e 7, va trebui sa pui pretul coletului 157, iar tu va trebui sa platesti la posta 7 lei. Quote
FearDotCom Posted January 3, 2014 Author Report Posted January 3, 2014 Daca ala ridica coletu si eu nu mai primesc nimic ? se poate ? Quote
GarryOne Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Atata timp cat ala va ridica coletul, vei lua banii de la posta, nu se pune problema.Problema e atunci cand vrea cineva sa-ti faca rau si comanda coletul si nu-l ridica de la posta, iar tu va trebui sa platesti taxa de transport dus-intors. Quote
Sithalkes Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 (edited) Nu se poate.Daca ala nu ridica coletul, acesta se intoarce. Va trebui insa sa platesti taxa de transport retur. Edited January 3, 2014 by Sithalkes Quote
Amad Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Nu are cum sa primeasca pachetul si tu sa nu iti primesti banii. Odata ce coletul a fost ridicat, tu automat primesti acei bani.Suma totala a pachetului trebuie sa fie taxa de transport+aia 150 LEI. Depinde de greutatea coletului cat este taxa. Tatal meu lucrat la post (a decedat in campul muncii) si stiu despre ce este vorba.EDIT: Pachetul ajunge in maxim 3 zile. Quote
1337 Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Sunt destul de seriosi, nu se joaca.N-am avut niciodata probleme cu ei, sistemul e jegos, trebuie sa stai jumatate de ora (la coada) si sa completezi foaia aia de rahat.Pachetele ajung cam greu, asta-i tot. Quote
Shinny Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 Sa iti tii chitanta la loc sigur just in case. In caz ca acel cumparator nu se duce sa ridice coletul vei plati si taxa de retur si taxa de inmagazinare ( cam 10 zile ramane coletul la oficiul postal iar dupa pleaca inapoi in caz ca nu e ridicat). Quote
devilside72 Posted January 3, 2014 Report Posted January 3, 2014 eu am trimis un colet cu ramburs de pe data de 2 decembrie nici acum nu am vazut banii inca mai asteapta confirmarea poste ca respectivul a achitat acolo suma respectiva sa mii poata da pe proces verbal servicii de tot rahatul am primit colete desfacute retur vina cica este a mea ca l-am impachetat gresit Quote