cPanel Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Vand teme de pe situl : WordPress Themes | Website Templates | Create a Website | ThemeForest .Plata PM & WU ON : Pretul este facut la jumate din valoare sumei.OFF : min. 3 teme vand la persoana de cumpara ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quantum Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 cat timp poti sa oferi update la ceea ce cumpar ? Oferi vreo garantie legat de aceste update-uri ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GraFFik Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Vand teme de pe situl : WordPress Themes | Website Templates | Create a Website | ThemeForest .Plata PM & WU ON : Pretul este facut la jumate din valoare sumei.OFF : min. 3 teme vand la persoana de cumpara !Nu asa se fac banii man Eu tot ce iau de pe envato le dau moca la oameni Nu sunt ale tale ca sa faci resell! Bafta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cPanel Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 quatum : garantia legata de update-uri , sincer nu stiu ce sa zic ... dar momentan ofer temele ( orice tema ) . O sa ma documentez daca vrei garantie pt. update-uri . Daca esti interesat de teme . PM!graffik : tu le dai moca .. dar nu cred ca se compara temele de acolo cu cele de pe themeforest ... fiecare cu gusturile lui ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cifre Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 quatum : garantia legata de update-uri , sincer nu stiu ce sa zic ... dar momentan ofer temele ( orice tema ) . O sa ma documentez daca vrei garantie pt. update-uri . Daca esti interesat de teme . PM!graffik : tu le dai moca .. dar nu cred ca se compara temele de acolo cu cele de pe themeforest ... fiecare cu gusturile lui !Reported. Nu ai voie s? vinzi ce nu îi al t?u. Cum nu se compar? temele lui cu ale tale? Tot marca Envato sunt ?i ale lui. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cPanel Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Cifre : de ce reported? 1) Tot ce poti cumpara este al tau.2 ) Tot ce vinzi ce este al tau , nu are importanta de unde provine sau cum a provenit , atata timp cat tu esti posesorul unor theme de pe un site anume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted January 7, 2014 Active Members Report Share Posted January 7, 2014 Vand teme de pe situl : WordPress Themes | Website Templates | Create a Website | ThemeForest .Plata PM & WU ON : Pretul este facut la jumate din valoare sumei.OFF : min. 3 teme vand la persoana de cumpara !Ca sa-ti stric afacerea. Ofer teme Themeforest si Codecanyon gratis. PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
united7170 Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 http://filelist.ro/browse.php?search=themeforestThe Pirate Bay - The galaxy's most resilient bittorrent siteBafta la vandut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cPanel Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 (edited) Syntax : Nu mi-o strici chiar deloc ! De asta exista RST MARKET ! WTF ! On : Din partea mea poti sa le dai la fiecare cate putin din ce ai tu .OFF : Chiar sunt "imun" la ce ai zis tu !united7170 : Nici nu stiam ca le gasesti asa ) crezi ca sunt toate acolo tot ce sunt pe situl respectiv ?On : observ ca toate sunt din 2012 OFF : Wtf s-au mai facut si updaturi de atunci ! Edited January 7, 2014 by cPanel Link to comment Share on other sites More sharing options...
quantum Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 quatum : garantia legata de update-uri , sincer nu stiu ce sa zic ... dar momentan ofer temele ( orice tema ) . O sa ma documentez daca vrei garantie pt. update-uri . Daca esti interesat de teme . PM!graffik : tu le dai moca .. dar nu cred ca se compara temele de acolo cu cele de pe themeforest ... fiecare cu gusturile lui !Ma intereseaza sa am si o garantie la ele. Poate maine scoate wordpress un update si nu mai merg temele decat cu o varianta noua. Atunci eu ce fac ? Am aruncat banii pe fereastra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cPanel Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 quantum : pe contul de unde cumpar mi se trimite updatul la fiecare produs pe care-l cumpar.ON : Cand se schimba ceva , ai pm`ul meu .OFF : In cazul cel mai "rau" , de se baneaza contul , eu voi cumpara tema cu updatul facut si ti-o voi da gratis. Pana acuma tot ce am cumparat am up contul . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Active Members SynTAX Posted January 7, 2014 Active Members Report Share Posted January 7, 2014 Cam atat de putin? http://i40.tinypic.com/2mqpzea.png Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodostyle Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 quantum : pe contul de unde cumpar mi se trimite updatul la fiecare produs pe care-l cumpar.ON : Cand se schimba ceva , ai pm`ul meu .OFF : In cazul cel mai "rau" , de se baneaza contul , eu voi cumpara tema cu updatul facut si ti-o voi da gratis. Pana acuma tot ce am cumparat am up contul .Cum adica le cumperi ? Le cumperi si le dai la jumate de pret ?Suna a.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GarryOne Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 cPanel, in primul rand apreciez ajutorul tau pentru ca totusi e un ajutor sa dai la jumate din pret, dar nu e legal ce faci tu, chiar daca nu se pune problema aici, la noi. Ca sa faci reselling, trebuie sa ai extended license ceea ce nu cred ca cumperi tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cPanel Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Syntax : 25 G , nu stiu ce sa zic la temele tale , din ce " perioada sunt " ! Ok...felicitari daca le ai pe toate .bodostyle : sa zicem ca o tema costa 50 usd , fai un calcul cat vine "la jumate".GarryOne : Chiar acuma ma interesez pentru ce ai spus tu legat de "extended license" Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlosbh2 Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 De ce nu rezumati totul la fapte? cPanel cumpara temele cu "nasolie" si le vinde la jumatate de pret. E frauda toata ziua. Daca voi cumparati de la el o tema hraniti un carder si va continua sa faca asta la nesfarsit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cPanel Posted January 7, 2014 Author Report Share Posted January 7, 2014 Nasoli ok... dar nu toti isi perminta sa cumpere orice de pe net , si sti cum este romanul .. Tot ce ieftin si bun este bine primit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlosbh2 Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 Coaie. Tu realizezi cati useri ai forumului sunt in cacat nevinovati din cauza carderilor care aveau usere aici? Si tu cardezi themeforest, ca sa vinzi tocmai aici teme care nu iti apartin? Daca vor teme crackuite de pe themeforest sa intre pe newone.org. SUNT GRATIS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted January 7, 2014 Report Share Posted January 7, 2014 @cPanel, Ban pentru frauda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...