Jump to content
gmail

New virtual currency site paying $100 for registration

Recommended Posts

Posted

E scam vechi de cand lumea... Nu inteleg de ce credeti prostiile astea.

Chiar crezi ca sunt aia atat de retardati incat sa iti dea 100$ ca i-ai zis tu la prieten/caine/pisica/aurolac sa isi faca cont pe site-ul lor?

Posted
E scam vechi de cand lumea... Nu inteleg de ce credeti prostiile astea.

Chiar crezi ca sunt aia atat de retardati incat sa iti dea 100$ ca i-ai zis tu la prieten/caine/pisica/aurolac sa isi faca cont pe site-ul lor?

De ce vorbe?ti aiurea? Payoneer pl?te?te..

Posted
De ce vorbe?ti aiurea? Payoneer pl?te?te..

Ce plateste Payoneer ? 25$ dupa ce primeste referralul tau 100$ ? Activarea cardului e 25$ .Eu pe unul am pus 56$ de pe un site de PPD ca voiam sa vad ce e ala ppd , si mi-a luat 25$ reactivare + 29$ taxa anuala , +2$ sa imi puna banii in cont mai repede(sau ce plm era aia ) si am ramas cu 75 centi .

Posted
Ce plateste Payoneer ? 25$ dupa ce primeste referralul tau 100$ ? Activarea cardului e 25$ .Eu pe unul am pus 56$ de pe un site de PPD ca voiam sa vad ce e ala ppd , si mi-a luat 25$ reactivare + 29$ taxa anuala , +2$ sa imi puna banii in cont mai repede(sau ce plm era aia ) si am ramas cu 75 centi .

ce 25$ ma e activarea cardului ca e 12.95$

Nu mi se par de loc exagerate,comisioanele lor.. 3$ monthly fee,si 2$ la fiecare load,si 3$ la fiecare extragere,pistol cu apa :)

Mie nu mi-o luat nici o taxa anuala :)) si am de vreo 2 luni si ceva payoneer.

Posted
ce 25$ ma e activarea cardului ca e 12.95$

Nu mi se par de loc exagerate,comisioanele lor.. 3$ monthly fee,si 2$ la fiecare load,si 3$ la fiecare extragere,pistol cu apa :)

Mie nu mi-o luat nici o taxa anuala :)) si am de vreo 2 luni si ceva payoneer.

da dar tu nu ti-ai facut cont printr-un prieten, daca iti faceai iti lua 25 activarea pe care tii dadeau innapoi cand primeai o plata de min 100 !