grunter Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 am mai incercat sa-l iau...dar culmea imi zice ca deja exista in comp cum asa?
hackedss Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 eu zic ca e o smecherie de-a lu nemessis iti zice ca deza este in comp deoarece l-ai mai luat odata ... si nu til arata deoarece e pe optiunea HIDE bafta noroc ca am deep freeze
moubik Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 deci cei care inca se intreaba de ce nu poate fi salvat cititi ce a scris vladiii:http://rstcenter.com/forum/post46849.rst#46849
grunter Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 l-am luat...in loc de con i-am dat con1...l-am rulat...mi s-a deskis o fereastra in dos si au aparut niste caractere...apoi s-a inkis...dupa cateva momente compu a inceput sa-mi mearga din ce in ce mai nasol..si mi-am bagat win! daca a fost vreo gluma...nu prea a fost amuzanta deloc!
diual_layer Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 nu mereeeee mor de ciudaaa deci dau clik pe linku lui Nemesis si imi apare sa downloadez.. si salvez pe desktop.. da nu-mi apare fisieru... nici unde.. am dat direct open.. si nu mil deschide
diual_layer Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 nu exista.. ce tzapa cu clasa am luat
MostWanteD Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Rostul acestui test este strict legat de => [url]http://rstcenter.com/forum/adaugari-la-regulament-cum-se-capata-vip-t8714.rst[/url] Postul a fost un mic test. Daca vedeam un raspuns tampit sau o intrebare tampita ii dadeam ban direct acelui user, insa se pare ca momentan nu e cazul. Incepe curatenia de iarna pe RST."Postul a fost un mic test. "ba voi nu vedeti bine ? :roll: :roll: :shock: :shock:
Guest Nemessis Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Cate discutii pe tema asta. Nu veti putea niciodata sa salvati/creeati pe WinXP un fisier cu denumirea CON asa pur si simplu. Executabilul din arhiva este un simplu fisier txt cu extensia schimbata in exe. Cine nu crede poate sa ii dea open la executabil intr-un notepad si va gasi doar litera "a".
moubik Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 cum am spus si eu, dar numai pentru cei care stiau deja:eu nu am prins net aseara. "a"
Nytro Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 sper ca la urmatoru test sa nu ne dea un virus nasol si testu sa fie sa scapam de el...
Guest Nemessis Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 Citeste modificarile din regulament. NIMENI nu are voie sa faca asa ceva pe RST iar din moment ce modificarile imi apartin nu o sa fiu intr-atat de ipocrit incat sa imi incalc propriile reguli.
wrm Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Citeste modificarile din regulament. NIMENI nu are voie sa faca asa ceva pe RST iar din moment ce modificarile imi apartin nu o sa fiu intr-atat de ipocrit incat sa imi incalc propriile reguli.Nimeni ? Chiar nimeni ? In Port scanner si Ip locator ( cele ale rst-ului ) trojan removeru a gasit ceva..
Black Pitbull- Posted September 29, 2007 Report Posted September 29, 2007 Deci am stat si am murit de ras la posturile astea gg Nemesis a fost una buna
moubik Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 ahahhaahhahahahhamew e un packer de executabile de aceea s-a stresat programelul tau.ai inteles acum ?
Guest Nemessis Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 Chiar te rogIote -> Realizezi ca ai scos o perla uriasa? Cauta unde vrei tu informatii despre ce inseamna packer si apoi poti face ce afirmatii vrei tu.
valentine Posted October 5, 2007 Report Posted October 5, 2007 ma excitasem degeaba cand am citit primul post...desi mi-am zis "ma da-o draq...n-are cum!"
P1tbull Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 ma excitasem degeaba cand am citit primul post...desi mi-am zis "ma da-o draq...n-are cum!" Te excitasei?
CobrA Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 Credeam ca e bun dar mi sa parut prea usor sa iti vina parolele asa pe tava
DANG3R Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 bine ca am citit tot ce e scris.Ma gandeam ca e prea usor
irinaiuo Posted May 29, 2012 Report Posted May 29, 2012 Oare cine ar risca? Ideal ar fi sa avem si pareri in cunostinta de cauza.