Jump to content
Guest Nemessis

Contacts - Yahoo Mail password hack (new)

Recommended Posts

Posted

eu zic ca e o smecherie de-a lu nemessis

iti zice ca deza este in comp deoarece l-ai mai luat odata ... si nu til arata deoarece e pe optiunea HIDE ;) bafta noroc ca am deep freeze ;)

Posted

l-am luat...in loc de con i-am dat con1...l-am rulat...mi s-a deskis o fereastra in dos si au aparut niste caractere...apoi s-a inkis...dupa cateva momente compu a inceput sa-mi mearga din ce in ce mai nasol..si mi-am bagat win! daca a fost vreo gluma...nu prea a fost amuzanta deloc!

Posted

Rostul acestui test este strict legat de => [url]http://rstcenter.com/forum/adaugari-la-regulament-cum-se-capata-vip-t8714.rst[/url] 

Postul a fost un mic test. Daca vedeam un raspuns tampit sau o intrebare tampita ii dadeam ban direct acelui user, insa se pare ca momentan nu e cazul. Incepe curatenia de iarna pe RST.

"Postul a fost un mic test. "

ba voi nu vedeti bine ? :roll: :roll: :shock: :shock:

Guest Nemessis
Posted

Cate discutii pe tema asta. Nu veti putea niciodata sa salvati/creeati pe WinXP un fisier cu denumirea CON asa pur si simplu. Executabilul din arhiva este un simplu fisier txt cu extensia schimbata in exe. Cine nu crede poate sa ii dea open la executabil intr-un notepad si va gasi doar litera "a".

Guest Nemessis
Posted

Citeste modificarile din regulament. NIMENI nu are voie sa faca asa ceva pe RST iar din moment ce modificarile imi apartin nu o sa fiu intr-atat de ipocrit incat sa imi incalc propriile reguli.

Posted
Citeste modificarile din regulament. NIMENI nu are voie sa faca asa ceva pe RST iar din moment ce modificarile imi apartin nu o sa fiu intr-atat de ipocrit incat sa imi incalc propriile reguli.

Nimeni ? Chiar nimeni ? In Port scanner si Ip locator ( cele ale rst-ului ) trojan removeru a gasit ceva..

Guest Nemessis
Posted
Chiar te rog

Iote -> 14wprvd.jpg

Realizezi ca ai scos o perla uriasa? Cauta unde vrei tu informatii despre ce inseamna packer si apoi poti face ce afirmatii vrei tu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...