Zeeko Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 (edited) Ce parere aveti ? Edited January 30, 2014 by hate.me Quote
Bolovanus Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 hahahah ce urat au facut ciorile, sa`i fut in gura "haidi mo" Quote
Zeeko Posted January 30, 2014 Author Report Posted January 30, 2014 ... si Dan VoiculescuTipa aia a pus punctu pe i . Quote
sleed Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 La Ratuc , respectiv Cluj , iti fac capu calendar , daca nu ai bilet , da e super fain sa alegi de ei Dar cand sunt cu jandarmii cam nu ai ce sa le faci. Quote
tpad Posted January 30, 2014 Report Posted January 30, 2014 atata timp cat nu au politie cu ei, de ce sa-si ia bataie? ca vor ziaristii? Quote
Graphik Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 aia cu dan voiculescu e ca pomul de craciun in luna august Quote
.darky Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 (edited) Ce parere aveti ?ON: Nu pot sa cred ce vad.Noi, romanii am ajuns sa fim dominati de tigani? Cine stie, poate in curand tiganii o sa aiba mai multe drepturi ca noi si mai putine indatoriri?. Edited January 31, 2014 by .darky Quote
em Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Mie mi s-a intamplat alt rahat. Am incarcat cu cardul, pe net (ratb online). Dupa 3 zile cand am vrut sa merg cu ratb mi-a aratat SOLD 0 si m-a prins controlul. Am facut plangere la ANPC si ... surpriza. Quote
sleed Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 vai cata birocratie:( Cat ti a dat amenda? Quote
wildchild Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Mie mi s-a intamplat alt rahat. Am incarcat cu cardul, pe net (ratb online). Dupa 3 zile cand am vrut sa merg cu ratb mi-a aratat SOLD 0 si m-a prins controlul. Am facut plangere la ANPC si ... surpriza.D?-i în judecat?, ?i cere ?i desp?gubiri pentru cât ai lipsit, inclusiv de la serviciu de te-au purtat pe drumuri. Românii sunt obi?nui?i cu pasivitate, îns? într-o ?ar? unde procesele sunt pe band? se înva?? minte ?i nu fac scheme. Quote
seboo00111 Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Nu se merita datu' in judecata decat daca ai o gramada de timp ( pe pariu ca in acest caz primul raspuns ar veni dupa 2 ani ) Daca vrei sa o faci, fao , nu ai pierde decat banii pe avocat si posibil ceva nerviBafta Quote
awnly3jhc2g Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 http://vasileonline.haipa.ro/2008/01/26/o-lume-perfecta-in-20-de-pasi/Scuze de off, dar recomand Quote
AlMalalah Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Asa e ma, foarte bine i-a facut controlorului. Are dreptate, cum te vede alb la fata si ca nu ai chef de plimbat pe drumuri sau daca vede un copil una doua ii sar in cap pana ii ia banii. Quote
EAdrian Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Asa e ma, foarte bine i-a facut controlorului. Are dreptate, cum te vede alb la fata si ca nu ai chef de plimbat pe drumuri sau daca vede un copil una doua ii sar in cap pana ii ia banii.Eu nu am avut niciodat? abonament, sunt alb ?i nu mi-a luat niciodat? banii. Quote
Reebock Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 Eu nu am avut niciodat? abonament, sunt alb ?i nu mi-a luat niciodat? banii.Ce anume le-ai zis/facut? Quote
EAdrian Posted January 31, 2014 Report Posted January 31, 2014 (edited) @Reebock, ultima dat? când s-a întâmplat a fost acum 2 zile, dar n-am apucat s? discut mult cu ei c? trebuia s? cobor. Când m-au întrebat de abonament sau bilet (cartel? sau ce naiba e acum) le-am spus c? nu am, pur ?i simplu. M-au întrebat de ce ?i le-am spus c? nu exist? cash.. ?i duduia aia mi-a zis c? atunci de ce nu merg pe jos? p?i nu era logic c? din cauza la frig ?i z?pada enorm? din Bucure?ti... ? Am observat c? dac? te vede c? nu e?ti panicat ?i speriat, te las? în pace...Anyway, mai de mult.. tot a?a a venit un controlor, era mai pu?ti ?i ne-am "împrietenit" cu el ?i ne-a zis c? din moment ce ne d? jos nu mai are ce s? ne fac?...iar martori nu vor exista, pentru c? nu-?i pierde nimeni timpul...ps. era mi?to s? am o colec?ie de înregistr?ri cu toate discu?iile.. @Zeeko, ?i eu eram de acord s? m? amendeze atâta timp cât îi controla ?i îi lua pe to?i ?i nu doar pe unii. Nu sunt de acord s? pl?tesc bilet ?i s? stau în miros de ?âgan ?i transpira?ie. Edited January 31, 2014 by EAdrian Quote