cramdering Posted January 30, 2014 Report Share Posted January 30, 2014 Dac? este cineva interesat:processor : 7vendor_id : GenuineIntelcpu family : 6model : 45model name : Intel(R) Xeon(R) CPU E5-2670 0 @ 2.60GHzstepping : 7microcode : 0x70dcpu MHz : 2600.108cache size : 20480 KBphysical id : 1siblings : 8core id : 1cpu cores : 1apicid : 35initial apicid : 35fpu : yesfpu_exception : yescpuid level : 13wp : yesflags : fpu de tsc msr pae cx8 apic sep cmov pat clflush mmx fxsr sse sse2 ss ht syscall nx lm constant_tsc rep_good nopl nonstop_tsc pni pclmulqdq ssse3 cx16 sse4_1 sse4_2 popcnt tsc_deadline_timer aes hypervisor lahf_lm ida arat epb pln pts dthermbogomips : 5202.89clflush size : 64cache_alignment : 64address sizes : 46 bits physical, 48 bits virtualpower management:root@li671-201:~#plac? net : eth0root@li671-201:~# free total used free shared buffers cachedMem: 1012724 116044 896680 0 2676 33132-/+ buffers/cache: 80236 932488Swap: 262140 0 262140plat? prin pm sau paypal Link to comment Share on other sites More sharing options...
cramdering Posted February 1, 2014 Author Report Share Posted February 1, 2014 UP! Dac? mai e careva interesat, mai am câteva buc??i la fel ca cel de sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castiel Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Astea sunt luate de la linode.com , sa-ti fie rusine . Link to comment Share on other sites More sharing options...
cramdering Posted February 2, 2014 Author Report Share Posted February 2, 2014 A? dami si mi site-ul pe pv unde iau gratis, si lasa-mi id-ul tau de mess, daca un root cu up time de 14 days 30 days ti se pare gratis e oke, lasa-mi id de mess si iti dau team sa vezi;)root@li170-165:~# cat /proc/cpuinfoprocessor : 7vendor_id : GenuineIntelcpu family : 6model : 45model name : Intel® Xeon® CPU E5-2670 0 @ 2.60GHzstepping : 7microcode : 0x70dcpu MHz : 2600.108cache size : 20480 KBphysical id : 1siblings : 8core id : 1cpu cores : 1apicid : 35initial apicid : 35fpu : yesfpu_exception : yescpuid level : 13wp : yesflags : fpu de tsc msr pae cx8 apic sep cmov pat clflush mmx fxsr sse sse2 ss ht syscall nx lm constant_tsc rep_good nopl nonstop_tsc pni pclmulqdq ssse3 cx16 sse4_1 sse4_2 popcnt tsc_deadline_timer aes hypervisor lahf_lm ida arat epb pln pts dthermbogomips : 5202.89clflush size : 64cache_alignment : 64address sizes : 46 bits physical, 48 bits virtualpower management:root@li170-165:~#root@li170-165:~# free total used free shared buffers cachedMem: 1012724 116044 896680 0 2676 33132-/+ buffers/cache: 80236 932488Swap: 262140 0 262140root@li170-165:~# w 05:37:37 up 3 days, 15:44, 1 user, load average: 2.02, 2.01, 2.00USER TTY FROM LOGIN@ IDLE JCPU PCPU WHATroot pts/3 189.47.202.30 05:37 0.00s 0.01s 0.00s wTastezi aiurea, am vandut deja la 6-7 useri de pe RST, daca era asa cum spui tu deja aveam reclamatii de ce plm tastezi aiurea? te bagi aiurea ca p***-n p***a. Muie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajesticRol Posted February 3, 2014 Report Share Posted February 3, 2014 pret? Link to comment Share on other sites More sharing options...
roberto_001 Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 mare atentie la omul acesta!!!am cumparat ieri de la el 6 rooturi. le-am verificat pe loc, mergeau ok. dupa cel mult 15 min 5 din cele 6 rooturi erau picate. nu stiu cum a facut... e prima oara cand vad asa ceva.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkachit Posted February 5, 2014 Report Share Posted February 5, 2014 Cam cat ar costa ? As fi interesat de unu pentru scan . Link to comment Share on other sites More sharing options...
giosanum Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 pret ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cramdering Posted February 8, 2014 Author Report Share Posted February 8, 2014 (edited) UP. Am cateva RDP-URI daca cineva e interesat.Servere linux, si usere daca cineva vrea boti pe mIRC@roberto_001: ti-am vandut 4 servere, unu din ele avea 24 procesoare si restul numai stiu, si ti-am dat userul root:) iar tu ai schimbat parola la toate, si normal ca ai ramas fara ele nu a picat decat 1 am vazut ca ai bagat 2 scannere pe el (smtp) iar restul au revenit cu o noua parola pentru ca a observat adminul:). Ce vina am eu ca sunteti prosti? ti-am dat au mers da? ti-am si spus fa-ti un user cu drept de root si gata nu aveai treaba, da-mi buzz pe mess cand esti, ti le dau inapoi (aveam si eu 1 user ascuns cu drept de root pe ele) Edited February 8, 2014 by cramdering Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3vtn Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 UP. Am cateva RDP-URI daca cineva e interesat.Servere linux, si usere daca cineva vrea boti pe mIRC@roberto_001: ti-am vandut 4 servere, unu din ele avea 24 procesoare si restul numai stiu, si ti-am dat userul root:) iar tu ai schimbat parola la toate, si normal ca ai ramas fara ele nu a picat decat 1 am vazut ca ai bagat 2 scannere pe el (smtp) iar restul au revenit cu o noua parola pentru ca a observat adminul:). Ce vina am eu ca sunteti prosti? ti-am dat au mers da? ti-am si spus fa-ti un user cu drept de root si gata nu aveai treaba, da-mi buzz pe mess cand esti, ti le dau inapoi (aveam si eu 1 user ascuns cu drept de root pe ele)Deci asta spune tot! Le vinde, are user pe ele sa controleze tot ce faceti, va fura exploit-ul, scanner-ul, si tot ce folositi pe ele! iar el iese in castig! va recomand sa folositi foldere bine ascunse! Dar auzi, daca tu le vinzi, dece mai ai tu alt user pe ele? Cum ar veni ca te invit la o cafea dar beau si eu din cafeaua ta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkachit Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Hmmm , dubioasa treaba . De ce mai ai user daca ai vandut acel root unui client ? Vrei sa Ii iei arhiva sau ce mai are pe acolo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 Nasol bå. Eu zic så faceti revolutia scanagiilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cramdering Posted February 8, 2014 Author Report Share Posted February 8, 2014 (edited) Deci asta spune tot! Le vinde, are user pe ele sa controleze tot ce faceti, va fura exploit-ul, scanner-ul, si tot ce folositi pe ele! iar el iese in castig! va recomand sa folositi foldere bine ascunse! Dar auzi, daca tu le vinzi, dece mai ai tu alt user pe ele? Cum ar veni ca te invit la o cafea dar beau si eu din cafeaua ta!Am user pe ele pentru ca atunci cand le prind imi fac 1 user pe ele cu drept de root, si las serverul sa-l prinda si altcineva, nu schimb repede parola ca voi si peste 2 zile ramaneti fara ele, apoi veniti si spuneti ''ba mi-a dat teapa numai merge ''root-ul''Si nu, nu am furat la nimeni nimic, daca nu esti prost poti verifica si singur sa vezi ce useri cu drept de root mai sunt pe acel server, si le poti stergeSi ce plm sa va fur de pe ele? arhivele de scan care sunt publice pe net? tot ce aveti voi am si eu, pentru ca daca aveti fii avut 'arhive private' numai cumparati servere de la nimeni Edited February 8, 2014 by cramdering Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3vtn Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 dece te ataci asa? 1) eu nu schimb parola pentru ca nu folosesc rooturi prinse la scan de la prosti ca tine( ca vad ca iti permiti si tu fara permisiunea mea)2) daca tot te dai asa mare ca ai tu arhive de scan si nu stiu ce, aratane si nouo o lista de exploit-uri detinute, vrei sa iti zic 2 pe care sigur nu le ai? sau daca le ai nu sti sa le folosesti?PMA(PhPMyAdmin)ApacheNu le ai pentru ca sunt facute de mine si un prieten(nu cel free dupa net), sau daca le ai inseamna ca le-ai furat de undeva dar nu sti sa le configurezi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cramdering Posted February 8, 2014 Author Report Share Posted February 8, 2014 dece te ataci asa? 1) eu nu schimb parola pentru ca nu folosesc rooturi prinse la scan de la prosti ca tine( ca vad ca iti permiti si tu fara permisiunea mea)2) daca tot te dai asa mare ca ai tu arhive de scan si nu stiu ce, aratane si nouo o lista de exploit-uri detinute, vrei sa iti zic 2 pe care sigur nu le ai? sau daca le ai nu sti sa le folosesti?PMA(PhPMyAdmin)ApacheNu le ai pentru ca sunt facute de mine si un prieten(nu cel free dupa net), sau daca le ai inseamna ca le-ai furat de undeva dar nu sti sa le configurezi!Bravo, acum poti sa dispari cu tot cu scannerele tale. Nu te baga aiurea in topic, nu ti-am vandut nimic, nu ti-am dat teapa deci nustiu de ce plm te bagi aiurea. PA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ddospower Posted February 8, 2014 Report Share Posted February 8, 2014 foloseste un sniffer ... voi intrati,schimbati parola el o vede,schimba adminu el o vede,dar in caz de reinstall la SSH mai vede batzu tinere...cand umblam eu cu de astea,erai mic putzoi in lumea "virtuala" Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3vtn Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 poi si atunci taci in pizda mati de copil prost! Ca aia care cumpara de la tine sunt si mai prosti ca tine! Ca nici aia nu au 5 dolari sa isi cumpere un vps de scan sa bage arhivele de scan gasite free pe net sau furate si nu stiu cum sa le foloseasca! Si vin la tine sa iti ceara 1 root! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cramdering Posted February 11, 2014 Author Report Share Posted February 11, 2014 UP Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted February 11, 2014 Report Share Posted February 11, 2014 UPDOWN. Ban doua saptamani. Serverele virtuale trial nu sunt facute pentru a le vinde.Thread closed. Daca mai vad altele cu 'root, r00t, rooT, uid0, gid0, eth0' va trag ban in ordine alfabetica.A venit primavara. Chiar vrem sa facem curat pe aici si sa ne apucam de treburi serioase (un tutorial bun, o stire it, un tool pentru sysadmini, etc ..) Link to comment Share on other sites More sharing options...