ZeTs Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 (edited) Revolution Zone este un forum dedicat IT-ului. Momentan lucram la site. Dupa terminarea lui voi posta tutoriale (video) si stiri IT & gaming .Astept pareri / sugestii Edited February 1, 2014 by ZeTs Quote
BLKoldSUN Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Cel mai potrivit mod ar fi intai sa-l faci pe localhost cu wamp sau xamp, apoi sa-l urci. Eu asa procedez. Oricum bafta in ceea ce faci! Quote
Active Members SynTAX Posted February 1, 2014 Active Members Report Posted February 1, 2014 Bafta dar o sa ai de munca foarte mult. Ca sa nu zic imposibil. Quote
ZeTs Posted February 1, 2014 Author Report Posted February 1, 2014 Forumul este gata, dar la site inca ma mai gandesc la design una alta... Am deja cateva tutoriale video in PC. Este totul sigur. Acuma despre succes ramane de vazut. Quote
Chitonu Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Imi place mult idea..fi optimist si va venii si succesul Quote
sleed Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Noroc. Frumoasa idea, sper sa mai fie mai multi cu idei de astea , ca sunt prea putine despre IT in Romania , si mai putine de calitate. Ai de lucru mult cei drept , fa-ti un team , si apuca te de treaba. Fa-ti si publicitate , si da i bataie.Ce sa zic bafta. Quote
Rubaka Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 ?i-ai ales o ni?? un pic cam prea "exploatat?". Vei avea mult de munc?! Mult succes î?i doresc! ?i-a? recomanda s? te limitezi la un anumit domeniu, unde s? nu ai o concuren?a prea mare. Quote
Guest Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Pentru inceput e bine ca n-ai copiat RST-ul ( categoriile cel putin ) ca si multi altii de pe aici.Tema este prea alba, posturile nu prea au descriere, deci SEO aproape 0...Oricum bafta, dar nu prea o sa vad ceva de viitor fiindca e extrem de mult timp de pierdut la mijloc. Quote
eusimplu Posted February 1, 2014 Report Posted February 1, 2014 Ti-ar fi mult mai simplu sa ajuti RST, aici ai deja totul creat, si o sa-ti fie mult mai usor cand o sa vezi ca tutorialele au mai multa audienta. Quote
ZeTs Posted February 1, 2014 Author Report Posted February 1, 2014 (edited) M-am gandit sa cumpar usor usor reclama pe site-uri mai maricele sau adwords.Va multumesc de pareri.. Sper ca tutorialele ce le voi face sa fie cautate.@eusimplu, zici bine, dar nu voi posta tutoriale pentru securitate, ci ceva mai simplu.. cum sa utilizezi diverse soft-uri, nicidecum de securitate.. (nu ma prea pricep nu de alta) . Edited February 1, 2014 by ZeTs Quote