Jump to content
Googutul

Licenta nelimitata Eset Nod32 5 (Windows)

Recommended Posts

Posted

Buna ziua. Astazi am vrut sa impart cu voi un mic programatel, este destul de vechi (2012), am vazut ca nu exista alt topic despre asta, asa ca m-am gandit ca va ajuta pe cineva..

Daca il stiati, va rog nu spuneti ceva de genu:

,,Aahh, cacatu asta? Il stiam de mult mosule."

,,Ai scris un cuvant gresit, esti prost"

Sau orice alt fel de chestie de genu. Doar vreau sa impart cu voi asta.

Cum e proverbu ala: ,,Daca eu nu stiu, sa il demoralizez pe unu care stie"

Sau ceva de genu.. ma rog :))

1) Download-ati antivirusus ESET Nod32 5 (recomand smart security):

Antivirus Downloads | ESET Internet Security Software Downloads :: Detail :: ESET Smart Security 5

2) Il instalati (va fi nevoie de un restart)

3) Download-ati asta ESET PureFix 2.03:

ESET PureFix 2.03 (2012) (download torrent) - TPB

4) Restartati Pc-ul, intrati in safe mode (F8 inainte sa bootati windows-ul)

5) Deshideti aplicatia (ESET PureFix 2.03). Va fi un buton de enable cred. Va va spune ca totul s-a terminat cu succes.

6) Restartati inapoi PC-ul, normal mode

7) Aveti licenta nelimitata pentru ESET Nod32 5

Sper sa va fi ajutat. Bafta :)

Posted
Daca umbli cu un antivirus de cacat care mai e si crackuit/patchuit, sigur te pisi pe el.

1) Eset nu mi se pare de cacat

2) Patch-ul ala doar pacaleste .exe-ul ca are licenta nelimitata (adica nu o mai verifica)

Posted
1) Eset nu mi se pare de cacat

2) Patch-ul ala doar pacaleste .exe-ul ca are licenta nelimitata (adica nu o mai verifica)

Sigur, sigur, inseamna ca nu esti la curent cu testele gen AV Comparatives si altele. Eu unul zic ca solutia ta e un cacat, la fel ca si antivirusul. Punct.

Posted
Sigur, sigur, inseamna ca nu esti la curent cu testele gen AV Comparatives si altele. Eu unul zic ca solutia ta e un cacat, la fel ca si antivirusul. Punct.

Esti mandru ca ai zis asta?

Posted
Esti mandru ca ai zis asta?

Incerc sa evit offtopicul, dar solutiile gen patchuire si alte cacaturi care iti manjesc OS-ul nu au fost niciodata de incredere. Totusi este dubios modul in care iti sustii "descoperirea".

Posted
https://rstforums.com/forum/19176-virus-nou.rst

Probabil nu e asa prost cum spuneti..

2) @IMAGINARY ti-am spus, nu am facut nicoo descoperire, e din 2012

Nu mi-o sustin, doar spune ce si cum.

Gyazo - 7fc3f1859d32f5636045837f4d67c30a.png

Daca ar fi fost asa prost, nu ar mai fi fost al-3-lea din imagine.

Nu va mai contraziceti atat pe niste prostii. Un antivirus e bun atunci cand il cumperi. Cum zici tu cu patch-uirea e valabila decat daca o faci tu personal, atunci ai incredere ca nu te arzi singur si in al doilea rand ESET-ul era bun si el odata, pe vremuri. Ce spui tu acum e ca si cum ai imbraca un puscarias cu o camasa de forta din plastilina sau cum ti-ai instala un virus pe post de antivirus. Eu zic sa inchida cineva topicul.

Edit: Am scris in paralel cu IMAGINARY .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...