AlexB12 Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 A auzit careva dintre voi de wattpad ? - Wattpad - Discover a World of Unlimited Stories - Read free books and storiesEste un site pe care poti gasii multe povesti captivante dar poti si sa-ti scrii propria poveste.Deci, avem cititori pe aici ? Daca da: Care este povestea voastra preferata ?Tu ai creat o poveste ? Incep eu : Care este povestea voastra preferata ? Suge-o Ramona scrisa de Andrei Ciobanu - Suge o, Ramona! - WattpadTu ai creat o poveste ? da ! - Oare po?i sc?pa de prima iubire ? - Wattpad
Stoi Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Nu ti-ai gasit locul potrivit pentru backlinkuri
CristianRoflmao Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Nu ti-ai gasit locul potrivit pentru backlinkuriBacklink nebacklink,macar povestea suge-o ramona e prea criminala sa nu fie postata pe rst..Suge o, Ramona! - Pagina 1 - WattpadCititi povestea asta ca stiu ca carti nu cititi de loc,omorati-va niste timp ca nu o sa regretati
Byte-ul Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 omg chestia cu suge-o ramona e epica. (am ajuns la capitolul 2!
AlMalalah Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Nu ti-ai gasit locul potrivit pentru backlinkuriSi ce vrajeala are pe el !
shaggi Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Deci sunt la pagina 10 si mi se pare genial tipu de a scris-o...
CristianRoflmao Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 Deci sunt la pagina 10 si mi se pare genial tipu de a scris-o...Tipul asta o scris-o : https://www.facebook.com/andrei.standupBTW: vedeti ca is si alte parti din poveste (continuari) la el pe facebook Bafta la citit.
rlucian13 Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 e faina povestea cu suge-o ramona sunt pe la pagina 20:))
aelius Posted February 8, 2014 Report Posted February 8, 2014 @rlucian13: Pai sa nu te deranjam. Citeste-o acolo. Lectura placuta si ban permanent. Suge-o @AlexB12: Ban si tie. Te-n cåcat de låbar.Aici nu e comunitate de fantezii sexuale.