playfun Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Salut, vreau sa stiu daca platforma css blueprint ( Blueprint: A CSS Framework | Spend your time innovating, not replicating ) are feed. Am tot incercat site/feed nu merge nu nimic. Vroiam sa fac un agregator prin care sa iau din feed contentul siteului ( site de seriale ).Daca nu are feed, cum m-ati sfatui sa fac un grabber? Quote
UnixDevel Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 explica si tu mai bine mai omule ce vrei sa faci ... ce ne arati tu acolo e un css framework ... nu o platforma gen joomla wordpress sau mai stiu eu ce ...daca vrei sa parsezi exact siteul ala ... code it ... Quote
playfun Posted February 18, 2014 Author Report Posted February 18, 2014 Scuze ca am numit-o platforma. Este vorba de veziserialeonline.info, ma intereseaza un grab dupa siteul acesta. Quote
SirGod Posted February 18, 2014 Report Posted February 18, 2014 Site-ul nu are feed. Daca vrei sa preiei continutul nu ai decat sa iei continutul paginii si sa parsezi sursa. Vad ca video-urile nu au link direct in prima pagina, va fi necesar sa le acesezi pe fiecare in parte si sa parsezi fiecare sursa in parte. Quote
playfun Posted February 18, 2014 Author Report Posted February 18, 2014 Cat m-ar costa un grabber de genul? Quote
eusimplu Posted February 22, 2014 Report Posted February 22, 2014 Cat m-ar costa un grabber de genul?Aproximativ 50$, posteaza la market si vezi ce oferte primesti. Quote