Renegade Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Eu unul folosesc Opera,voi ?P.S.-Am observat ca multi folosesc Mozilla Firefox.As vrea sa stiu cu ce e mai diferit ca Opera si daca e mai bun atunci cand folosesti un shell,te loghezi pe baza de cookie sau alte chestii de genul acesta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diual_layer Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 recomand.. Firefox.. de la mozzila . si av NOD 32.. dupa parerea mea.. sunt ca si frati.. oricum in curand cei de la ESET scot un nod av NOD v 3. cu anti spyware.. filewall.. av.. etc.. abia astept Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Renegade Posted October 8, 2007 Author Report Share Posted October 8, 2007 Nod32 il am si eu si mi se pare super ok fata de alti av.Merci pemtru informatia cu nod32 v.3L.E. - ESET Smart Security 3.0.414 RC1.http://www.nsanedown.com/?request=6815754 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 folosesc firefox cu addonurile:add n edit cookies - poti sa adaugi sau sa modifici cookieuridownthemall - download managerfirebug - extraordinar cand este vorba de debugging in javascriptfoxmarks - pt ca folosesc si acasa si pe laptop si la serviciu, imi trag cu mine toate bookmarkurilegreasemonkey - poti sa "enhance" unele pagini cu scripturi greasemonkeyhackbarlive http headers - monitorizeaza headerele httpmodify headers - modifica headeretamper data - modifica headere chiar inainte de a fi postate, foarte utiluser agent switcher - daca vrei sa faci teste, smekeriiweb developer - it's a must!operasi internet explorer, pentru ca sunt obligat sa folosesc rahatu asta acasa folosesc addon-ul pentru firefox ieTAB.la munca nu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tw8 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Opera + FireFox.Uneori si IE, ca sa testez XSS-uri care stiam ca mergeau mai demult doar pe IE . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nullbyte Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Mozolla Firefox ... am folosit si Opera, dar m-am amorezat de FF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoodKat Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Firefox 2.x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shamat Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 In general folosesc Firefox dar mai folosesc Opera sau IE cand testez designul siturilor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MostWanteD Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 opera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limo11 Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Firefox si foarte rar internet explorer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Parerile mele:Opera e destul de depasit. E incet, incarca greu paginile, are probleme la redarea partilor grafice din pagini si multe alte probleme ce sunt de cand exista Opera. Nu il halesc.Firefox mi se pare un cacat ce are succes datorita reclamei. Daca intreb 100 de utilizatori Firefox de ce folosesc acest browser raspunsul majoritatii va fi "este mai sigur din punct de vedere al securitatii". Foarte gresit, tinand cont ca Firefox a avut in ultimul an mult mai multe probleme decate IE6 iar exploiturile si bug-urile apar saptamanal. Eu personal prefer ca potentialele victime ale unui XSS sa foloseasca Firefox deoarece pur si simplu acesta sucks la capitolul securitate. Avantajul real al Firefox este optiunea de add-on. Atat. Iti poti personaliza browserul si gata. Securitatea... yak. Sucks. Ca add-on-uri pe care le folosesc in unele cazuri: add n edit cookies, live http headers, grease monkey, firebug.IE6 e browserul pe care il prefer. Nu pastreaza sesiunile active cand deschid o noua pagina, bug-urile in mare parte au fost patchuite deja iar viteza de incarcare a paginilor este considerabil mai mare fata de Opera sau Firefox. Chiar si cand deschizi aplicatia Internet Explorer.exe aceasta ruleaza instantaneu spre deosebire de Firefox care nu se simte bine daca nu asteapta 3-4-5-6 secunde (in functie de caz).IE7 nu am folosit inca mai mult de 5 minute.AOL browser... oare de ce mai exista? E praf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ras Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Folosesc Mozilla Firefox... am si Opera instalat, dar nu prea imi place. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 intradevat firefox este lent, mananca memorie, are memory leaks, si in anumite cazuri nu este stabil.add-on urile sunt foarte folositoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kelevra Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 In general Firefox.De cand a aparut am instalat si Safari. Doar asa...sa vad cum arata Cred ca e destul de bun, dar ocupa mult mai multe resurse ca FF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
diual_layer Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 MOZZILA FIREFOX.. & ESET SMART SECURITY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ad_Infinitum Posted November 23, 2007 Report Share Posted November 23, 2007 FireFox si Safari ..sincer Safari imi merge cel mai rapid ..are el unele probleme dar merge destul de bn :roll: :wink: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ÐÒ& Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Lynx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
moubik Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 lynx cu jpeg support ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
katmai Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Parerile mele:Opera e destul de depasit. E incet, incarca greu paginile, are probleme la redarea partilor grafice din pagini si multe alte probleme ce sunt de cand exista Opera. Nu il halesc.Firefox mi se pare un cacat ce are succes datorita reclamei. Daca intreb 100 de utilizatori Firefox de ce folosesc acest browser raspunsul majoritatii va fi "este mai sigur din punct de vedere al securitatii". Foarte gresit, tinand cont ca Firefox a avut in ultimul an mult mai multe probleme decate IE6 iar exploiturile si bug-urile apar saptamanal. Eu personal prefer ca potentialele victime ale unui XSS sa foloseasca Firefox deoarece pur si simplu acesta sucks la capitolul securitate. Avantajul real al Firefox este optiunea de add-on. Atat. Iti poti personaliza browserul si gata. Securitatea... yak. Sucks. Ca add-on-uri pe care le folosesc in unele cazuri: add n edit cookies, live http headers, grease monkey, firebug.IE6 e browserul pe care il prefer. Nu pastreaza sesiunile active cand deschid o noua pagina, bug-urile in mare parte au fost patchuite deja iar viteza de incarcare a paginilor este considerabil mai mare fata de Opera sau Firefox. Chiar si cand deschizi aplicatia Internet Explorer.exe aceasta ruleaza instantaneu spre deosebire de Firefox care nu se simte bine daca nu asteapta 3-4-5-6 secunde (in functie de caz).IE7 nu am folosit inca mai mult de 5 minute.AOL browser... oare de ce mai exista? E praf.Ok la faza cu Opera iti dau dreptate ca incarca greu paginiile si etc,opera il considera si eu ca e dezastros,dar firefox eu il folosesc,si hai sa iti spun cum sta treaba cu i.e 6:1.Nu supporta XHtmlRequest2.Unele pagini,care le vizualizezi cu un crawler,as da un exemplu dar nu vreau sa fac reclama,i.e 6 nu le vede nici i.e 7 am incercat eu asta,firefox le vede.3.Sa nu mai zic de tampenia cu ActiveX (cred ca asa ii zice) care ii un magnet de virusi etc.4.Nu suporta la pagini marime de 1024px,adica eu daca vreau sa fac un site sii fac un header de 1024 px,si pun margin 0 px; pe firefox merge lux,pe i.e nu merge,adica apare jos bara aia de scroll,pentru ca marimea maxima care o suporta ii de 980px.5.Nu suporta rss,si rss-u ce il are i.e 7 iara nu imi place..6.Sa nu mai vorbim ca nu stie ce ii aia transparenta la imagini.Si multe altele,singurul avantaj ii ca:se incarca paginiile repede,si consuma mai putine resurse. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ras Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 fiecare browser are avantajele si dezavantajele lui...cred ca sunteti toti de acord cu asta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Nemessis Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Am inceput sa folosesc si eu Safari pentru teste. Incarca paginile si imaginile mai repede ca orice browser pe care l-am intalnit. Il recomand pentru navigarea simpla pe www. Ad_Infinitum are dreptate. Chiar merge bine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
claudiutzu29 Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 recomand mozilla cu toate update-urile la zi + fasterfoxMerge de minune Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brandon Posted February 13, 2008 Report Share Posted February 13, 2008 Mozilla Firefox updatat la zi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shelu Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Firefox si mai rar IE6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bluecrime Posted March 23, 2008 Report Share Posted March 23, 2008 Firefox.Acum testez Safari...Vad ca e destul de laudat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...