tudorc11 Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Folosesc Mozilla Firefox 3.01 .Il prefer fata de celalalte datoriata gamei variate de addon-uri. Si Google Chrome e o alternativa interesanta. Quote
addybiru Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Folosesc Mozilla Firefox 3.0 si ocazional Internet Explorer, in trecut foloseam Opera. Quote
Mandrake1942 Posted June 26, 2009 Report Posted June 26, 2009 Eu folosesc :facut de mine de la 0 in C# defapt tot firefox folosesc ... Quote
Luci Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Foarte misto! Am facut si eu unul dar nu e prea reusit asa ca folosesc Opera + FireFox. Quote
CyberWolf08 Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 Eu folosesc :facut de mine de la 0 in C# defapt tot firefox folosesc ...De la zero sau pe baza unui control WebBrowser? Quote
Mandrake1942 Posted June 28, 2009 Report Posted June 28, 2009 (edited) pai da pe baza controlului ( IE ) dar momentan sunt incepator ... asta e licenta mea defapt am citit ca se poate face de la 0 acel control dar parea destul de complicat si chiar daca as fi copiat sa zicem niste bucati de cod probabil mi-ar fi greu sa le explic ... asa ca m-am rezumat la o chestie destul de simpla care merge perfect o pot modifica cum vreau si stiu ce e in ea .... FTW . mai am 2 zile sa " compun " partea scrisa a lucrarii si nu am prea mare spor ... daca aveti vreo idee despre cum arata o structura a unei licente la info ar fi binevenit ca nu am gasit nici un model de licenta moca sau o licenta la info moca sa -i vad structura ....si cand dai C Sharp pe google nu gasesti nimic in .ro NIMIC deocamdata am tradus din alte materiale pe care le aveam ... dar dureaza mult ... in fine ma descurc eu cumva Edited June 28, 2009 by Mandrake1942 Quote
Mandrake1942 Posted June 29, 2009 Report Posted June 29, 2009 ba stiu pai tocmai asta am zis eu am material documentar in limba engleza carti review uri etc ... dar licenta trebuie sa o fac in romana tot .... am aflat astazi ca tre sa schimb inclusiv cateva chestii in aplicatie sa fie in romana ....nu am gasit o carte despre C Sharp in limba romana .. sa bag un citat ceva . Quote
deceiver Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 Eu folosesc Mozilla Firefox, deoarece este pur si simplu cel mai bun browser atunci cand vine vorba tweak-urilor si customizarii. Quote
sec_hacker_ret Posted May 12, 2010 Report Posted May 12, 2010 firefox - e bun ca merge sa bagi detoate pe el , mai ales merg scripturile bine de tot pe el aol * stiu baietii pt ce ....ie, dar vad ca incepe sa imi faca probleme i ultima vreme si ma scoate din pepeniopera, ee daca mergeau scripturile asa bine si pe asta era o afaceremai deschid si chrome din cand in cand Quote
skorpyon1992 Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 pana acum am folosit : Epic , Google Chrome , Internet Explorer, K-meleon , Mozilla Firefox, Opera, PaleMoon , Safari , Seamonkey , Wyzo si Maxthon. Pot spune (pe scurt ) ca am fost multumita cel mai mult de mozilla ( daca instalezi si add-onul WML atunci poti sa vizualizezi orice pagina optimizata pentru telefoane, majoritatea paginilor sunt optimizate pt acest browser , este destul de rapid , si nu este atat de vulnerabil ); Palemoon ( o versiune mai optimizata a lu' mozilla , merge mai repede ) , si Opera. Quote
SpaGa Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Momentan Safari ,incarca imaginile mai repede si paginile deci este cam peste firefox Quote