Jump to content
Renegade

Ce browser folositi ?

Recommended Posts

Posted (edited)

pai da pe baza controlului ( IE ) dar momentan sunt incepator ... asta e licenta mea defapt am citit ca se poate face de la 0 acel control dar parea destul de complicat si chiar daca as fi copiat sa zicem niste bucati de cod probabil mi-ar fi greu sa le explic ... asa ca m-am rezumat la o chestie destul de simpla care merge perfect o pot modifica cum vreau si stiu ce e in ea .... FTW . mai am 2 zile sa " compun " partea scrisa a lucrarii si nu am prea mare spor ... daca aveti vreo idee despre cum arata o structura a unei licente la info ar fi binevenit ca nu am gasit nici un model de licenta moca sau o licenta la info moca sa -i vad structura ....si cand dai C Sharp pe google nu gasesti nimic in .ro NIMIC deocamdata am tradus din alte materiale pe care le aveam ... dar dureaza mult ... in fine ma descurc eu cumva :)

Edited by Mandrake1942
Posted

ba stiu pai tocmai asta am zis eu am material documentar in limba engleza carti review uri etc ... dar licenta trebuie sa o fac in romana tot .... am aflat astazi ca tre sa schimb inclusiv cateva chestii in aplicatie sa fie in romana ....nu am gasit o carte despre C Sharp in limba romana .. sa bag un citat ceva .

Posted

firefox - e bun ca merge sa bagi detoate pe el , mai ales merg scripturile bine de tot pe el

aol * stiu baietii pt ce ....

ie, dar vad ca incepe sa imi faca probleme i ultima vreme si ma scoate din pepeni

opera, ee daca mergeau scripturile asa bine si pe asta era o afacere

mai deschid si chrome din cand in cand

Posted

pana acum am folosit : Epic , Google Chrome , Internet Explorer, K-meleon , Mozilla Firefox, Opera, PaleMoon , Safari , Seamonkey , Wyzo si Maxthon. Pot spune (pe scurt ) ca am fost multumita cel mai mult de mozilla ( daca instalezi si add-onul WML atunci poti sa vizualizezi orice pagina optimizata pentru telefoane, majoritatea paginilor sunt optimizate pt acest browser , este destul de rapid , si nu este atat de vulnerabil ); Palemoon ( o versiune mai optimizata a lu' mozilla , merge mai repede ) , si Opera.