P.O.C Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Ma tot intreb cei de la google translate fac glume sau doar gresesc ei...Tradu din romana in engleza textul 'cine se scuza se acuza' sau 'Babi Minune' Quote
Castiel Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Babi Minune - Rihanna mooor=))))))))Tare ba=) .cine se scuza se acuza - Who is GAY What The Fuck ? Cred ca astia cand au creat google translate , pe astia de la google i durea capu si a pus un copil de 11 ani sa lucreze . Quote
Viral-One Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Babi Minune - Rihanna mooor=))))))))Tare ba=) .cine se scuza se acuza - Who is GAY What The Fuck ? Cred ca astia cand au creat google translate , pe astia de la google i durea capu si a pus un copil de 11 ani sa lucreze .Florin Salam = Barry Manilow ? wtf?!? Quote
odo Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 Incercati cu toti manelarii astia si o sa aveti mari surprize in ceea ce priveste traducerea . Dupa cum a zis si colegul de mai sus oricine poate face o sugestie de traducere. In schimb, eu le acord rate translation, offensive. Quote
mariusdmm Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 puteti incerca bing.com/translate e ceva mai bun decat google Quote
Zmeus Posted March 2, 2014 Report Posted March 2, 2014 De ce pula mea ti-ai dori vreodata in viata asta sau oricare alta viata sa traduci cuiva "babi minune" sau "florin salam"E si normal sa-si bata si Google pula de ei. Quote
d33nis Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Intrebare de 5 puncte. Ce ascultati, Rihanna sau Babi minune? Quote
P.O.C Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 Intrebare stupida, am vazut pe facebook Quote