tomyk Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 (edited) Download:CRYPTER VICTOR By LeonDk.rar — RGhost — file sharingPassword:http://pastebin.com/rjp7H0Kq SCORPIO Edited March 3, 2014 by tomyk
gharibe007 Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 (edited) tnx bro im decrypted but pass mistake:(// edited Edited March 3, 2014 by Gecko Stot decrypting the antinoob passwords and displaying them publicly. That's not what they're there for.
vex0r Posted March 4, 2014 Report Posted March 4, 2014 Mdea, mie nu îmi merge crypter-ul. Primesc eroare la rularea „cliente”
Arcom Posted March 4, 2014 Report Posted March 4, 2014 Instaleaza asta: OCX Registrator.rar download - 2shared/ Si lasa reply daca iti merge s-au nu.
EvilPr0xy Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Nici acum nu merge...Eroare: Component 'CO3CF5~1.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
sleed Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Eroare la client.. -> Sper sa nu fie si altceva prin el...
Arcom Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 (edited) Nici acum nu merge...Eroare: Component 'CO3CF5~1.OCX' or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalidAsa mia dat si mie prima data cand l-am deschis , am instalat packul ala cu ocx/dll si a mers , uite asta: Multiupload.nl - upload your files to multiple file hosting sites!/ Press Resgistrator .OCX!Ps: De ce a luat ban tomyk ? Edited March 5, 2014 by Arcom
vex0r Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 (edited) @Arcom Mersi de r?spuns, dar tot nu merge. Primesc acea?i eroare pe care o prime?te EvilPr0xy//.Merge acum. Am desc?rcat arhiva de 20+ mb din al doilea link ?i am activat ox-urile, iar acum merge bine. Mul?umesc! Edited March 5, 2014 by vex0r
dang3r1988 Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 cine ia dat ban lui tomyk eu ii dau _!_ cenzurat din bun simt fata de alti useri, nu ma tem cami iau ban, forumuri mai sunt iar un om ca tomyk gasesti 1 la 1000 chear nu exagerez fuk staf by dang3r
vex0r Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 Poate ai dreptate, dar nu în cel mai bun mod posibil.S? zicem c? tu ai un website în care î?i dedici 8 ore pe zi de munc?, iar un bou, dintr-o comunitate, ex: Dick Team SRL, î?i sparge website-ul. Tu ce faci? Ei la înjur?turi toat? comunitatea din pricina unei singure persoane?A?a ai f?cut ?i în cazul de fa??. Ai judecat tot staff-ul pentru ac?iunea unui singur membru din staff. Mai întâi s? afl?m povestea, apoi judec?m.
malsploit Posted March 5, 2014 Report Posted March 5, 2014 cine ia dat ban lui tomyk eu ii dau _!_ cenzurat din bun simt fata de alti useri, nu ma tem cami iau ban, forumuri mai sunt iar un om ca tomyk gasesti 1 la 1000 chear nu exagerez fuk staf by dang3rA primit ban pentru acumularea de infractiuni