OmGindex Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 (edited) Buna (dimineata;ziua;seara) ma numesc Aditza si o sa va prezint un mic program care poate sa va afle parola la messynger [Fuck Passowrd Yahoo] {E creat de mine}. Nu ma cred mare "hacker", dar am zis sa incerc ceva si uite ca a iesit .Cate-va informatii.* Format: EXE* Realizat de mine* Download: //removedInstructiuni:- Intrati pe mail.yahoo.ro- Puneti email-ul victimei- Intrati in Fuck Password Yahoo- Il instalati [ Se deschide un BAT si se instaleaza singur ]- Va apare un mesaj- Dati OK la acel mesaj- POC , va apare un alt messaj cu password Acest program va arata realitatea hacking-ului Yahoo Password.Acest program a fost creat in mod educativ!! Edited March 3, 2014 by M2G
OmGindex Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 aa da... am uitat... imediat il pun ... mii de scuze
EAdrian Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 afl?-mi ?i mie parola la id-ul ?sta: anonymous11767@yahoo.comps: e unul f?cut random, deci nu-mi da?i add.Cate-va informatii.câteva*
StrXt Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 aa da... am uitat... imediat il pun ... mii de scuzeNu te deranja....
OmGindex Posted March 3, 2014 Author Report Posted March 3, 2014 L-am pus !Descarcati programul !Nu uitati: Acest program va arata realitatea yahoo password
BlackHats Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 aa da... am uitat... imediat il pun ... mii de scuze1. In maxim 15-20 de minute o sa fi banat.2. Ai postat intr-o sectiune unde este permisa doar staff-ului sa creeze un subiect (adica sa creeze ceva in numele comunitatii).3. Esti agramat.4. Habar nu ai cum sa prostesti si niste idioti ce nu au treaba cu un calculator (nici aia de 12 ani care joaca doar CS / metin nu ar deschide asa ceva).5. Topic de gunoi.6. Te rog in numele comunitatii: Pleaca si nu te uita inapoi, nu suntem de nasul tau!
M2G Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Am sters linkul de download.Daca pana la 12:35 nu afli parola contului postat de @EAdrian si el nu confirma sau pentru asta m2g_rst, ai ban permanent.
omfgggg Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 L-am pus !Descarcati programul !Nu uitati: Acest program va arata realitatea yahoo passwordNu mai spune
Byte-ul Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Am sters linkul de download.Daca pana la 12:35 nu afli parola contului postat de @EAdrian si el nu confirma sau pentru asta m2g_rst, ai ban permanent.e server de darkcomet Poti sa ii dai ban de acum.
Silviu Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Pune-i bre IP-ul aici, daca e darkcomet, futu-l in limba de copil prost.
Elohim Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Poate ni se da mail-ul baietelului, si dam de a lui mama draga. Sa o sunam sa ii spunem ce face baietelul
M2G Posted March 3, 2014 Report Posted March 3, 2014 Adio!93.118.229.34mona_c4strike@yahoo.ro - macar asta banuiesc ca e fals