Kalashnikov. Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 (edited) http://thieves-team.comEste un forum dedicat programarii, creat in 2011 iulie.Suntem destul de activi si la proiecte,Enhanced Command Line Enhanced Command Line NewMulti Tools Decrypt Multi tools decryptNew Shell (V 2.0 RLC Advanced) RLC v2.0 (shell)PERL(Bruteforce FTP) Perl FTP bruteforcede asemenea, suntem activi si pe partea de scris jocuri Masked Shootershttp://thieves-team.com/forum/index.php?topic=4440.0 X si 0 pentru androidasteptam propuneri dar si critici (va rog, daca sunteti pusi pe injuraturi folositi pm). Edited March 11, 2014 by Kalashnikov. 2
GarryOne Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 http://thieves-team.comde asemenea, suntem activi si pe partea de scris jocuri Masked ShootersX si 0 pentru android X si 0 pentru androidasteptam propuneri dar si critici (va rog, daca sunteti pusi pe injuraturi folositi pm).Ai uitat si de:Crazy Ball: Crazy BallMasked Shooters: Masked ShootersTank's Empire: Tank's Empire
Byte-ul Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 (edited) De ce se numeste acest sub-forum "Bloguri si bloggeri" ?Ca sa faci reclama jafului tau de forum? Nu cred. Edited March 11, 2014 by Byte-ul
sebywarlord Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 3,943 Posts in 3,724 Topics by 1,877 MembersDe ce zici ca e jaf de forum? vad ca e destul de activ.Daca un forum are aproape aceasi tema cu rst-ul nu inseamna ca e jaf.PS: Nu sunt membru acolo.doar imi spun parerea
GarryOne Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 De ce se numeste acest sub-forum "Bloguri si bloggeri" ?Ca sa faci reclama jafului tau de forum? Nu cred.Pentru ca em i-a dat acordul.
Byte-ul Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 De ce zici ca e jaf de forum? vad ca e destul de activ.Daca un forum are aproape aceasi tema cu rst-ul nu inseamna ca e jaf.PS: Nu sunt membru acolo.doar imi spun parereaSi eu mi-am spus doar parerea. Sa revenim la subiectul principal, aici se posteaza bloguri, nu forumuri de cacat.
sebywarlord Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 A spus si Garry ca omul are acordul lui em.Daca pe tine nu te intereseaza un subiect,nu inseamna ca e de cacat.
Nytro Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 A spus si Garry ca omul are acordul lui em.Muie @em
Kalashnikov. Posted March 11, 2014 Author Report Posted March 11, 2014 Imi poti argumenta de ce forumul e de cacat / e un jaf ?
Htich Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Imi poti argumenta de ce forumul e de cacat / e un jaf ?Off-topic : "gusturile nu se discuta"
Birkoff Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 eu sunt membru si acolo si sincer imi place mai mult sa stau acolo pentru ca e un forum mai curat fara kilogramele de offtopic si injuraturi de aici. acolo chiar pot purta o conversatie decenta si face schimb de idei fara sa gasesc din 2 in 2 mesaje injuraturi si atacuri la persoana.adevarat, fiecare comunitate are propriile ei reguli (si proprii ei membrii care se ocupa doar de critica).
em Posted March 11, 2014 Report Posted March 11, 2014 Nu am dat acordul la asta. Stiu ca m-a intrebat unul la un moment dat daca isi poate posta forumul de programare aici. 3. Reclam?: f?r? reclam? la site-uri de securitate/hacking. Indiferent c? sunt alte voastre sau nu.
Kalashnikov. Posted March 12, 2014 Author Report Posted March 12, 2014 (edited) Nu am dat acordul la asta. Stiu ca m-a intrebat unul la un moment dat daca isi poate posta forumul de programare aici. 3. Reclam?: f?r? reclam? la site-uri de securitate/hacking. Indiferent c? sunt alte voastre sau nu. Eu te-am intrebat acum 3 zile, daca pot posta un forum de programare si ai spus ca nu e nici o problema. T-T e site de securitate / hacking ci de programare dar avem o categorie de securitate, nu vad asta fiind o problema deoarece majoritatea oamenilor stiu ca RST-ul e #1 din domeniul sec din romania. // si asa nu prea activam la categoria securitate .+ majoritatea membrilor care se cred hackeri pe t-t sunt banati, Edited March 12, 2014 by Kalashnikov.
united7170 Posted March 12, 2014 Report Posted March 12, 2014 Eu te-am intrebat acum 3 zile, daca pot posta un forum de programare si ai spus ca nu e nici o problema. T-T e site de securitate / hacking ci de programare dar avem o categorie de securitate, nu vad asta fiind o problema deoarece majoritatea oamenilor stiu ca RST-ul e #1 din domeniul sec din romania. // si asa nu prea activam la categoria securitate .+ majoritatea membrilor care se cred hackeri pe t-t sunt banati,Sorry Guest, you are banned from using this forum!Bafta!This ban is not set to expire.Tare! Dupa cate stiu voi sunteti aia care mi-ati umplut e-mailu de spam cu forumul vostru minunat.