Stefanae Posted March 15, 2014 Report Posted March 15, 2014 Salut,Imi puteti recomanda un film(sau mai multe) despre adevarata viata din america, as vrea ca la sugerarea fiecaruia sa fie specificat carei categorii este adresat(gangster, familie... puscarie s.a.m.d.).Multumesc! Quote
Stefanae Posted March 15, 2014 Author Report Posted March 15, 2014 Cultura mea generala....! Ai ceva impotriva? Quote
costi Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 Toate esecurile visului american, adunate la un loc - American Beauty (1999) - IMDb Quote
phreak Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 The Wire (TV Series 2002–2008) - IMDb pentru gangstaNu exista sau eu nu am dat de filme care sa prezinte adevarata viata de familie ( feminism, efectele feminismului asupra divortului, efectele divortului in masa asupra copiilor, etc ) pentru ca-s mai multi bani de facut din fantezie decat din realitate cand realitatea e extrem de urata.pentru puscarie ai o gramada de emisiuni speciale pe tema asta, nu vad de ce te-ai lua din filme. Quote
Stefanae Posted March 16, 2014 Author Report Posted March 16, 2014 (edited) Stuck in Love (2012) - IMDbCum este acest film are o alta tema dar arata si altceva mai "subtil": viata elevilor de acolo(partea negativa-se drogeaza,...). Adica per ansamblu ma uit si cum socializeaza, cum vorbesc adica la ceva care poate nu iese in relevanta... Poate aceste filme nu se cauta si poate nu au asa mare impact in cinematografe, cel financiar-comercial, ... Edited March 16, 2014 by Stefanae Quote
WarLord Posted March 16, 2014 Report Posted March 16, 2014 "Coming to America" - is mai multe episoade. Se poate face download de pe torente daca vrei. Nu l-am vazut niciodata, din lipsa de timp, dar e vorba de emigranti care vin in America, si ce dificultati au, probleme cu limba, cu cultura, si oamenii. Quote
Stefanae Posted March 17, 2014 Author Report Posted March 17, 2014 Pacat dupa ce am vazut o parte din aceste filme am ajuns la concluzia ca la noi e lapte si miere:), mi se pare o viata f. dura si nu mi.as dori sa traiesc in america cu asa viata. Multumesc ptr. filmele postate si daca mai aveti idei sunt bn primite. GJ! Quote