diablo666 Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 (edited) In urma cu 2-3sapt am vandut un site unui tip din afara. i.am mutat domeniul fisiere etc pe godaddy.Tipu a pus site.ul pe flippa la vanzare. Un roman ia promis ca ii trimite 2btc pe siteul raspectiv., intr.un final cei 2 ajungand la o intelegere iar romansul ia trimis cei 2btc, ca la finalul tranzactiei ro a ramas si fara site si/fara btc.Nu stiu cum dracu a aflat asta nr de tel RO de nr meu de telefon insa acu ma suna pe mine si ma ameninta ca se duce la politie daca nu ii dau banii sau domeniul inapoi.Eu nu am nicio treaba cu el nu am primit niciun ban sau ceva..Ce dracu sa fac? ? Edited March 19, 2014 by diablo666 Quote
TYJ Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Singurul lucru inteles de mine din toate bazdaganiile spuse de tine este "plata bitcoin". Presupun ca ai folosit google translate din alta limba in romana.Stai linistit Nu patesti nimic Quote
diablo666 Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 Nu am fol google translate:)) dar tre sa recunosc ca sunt speriat.Chiar l.am intrebat pe tip daca mi.a trimis mie banii la care imi raspunde ca nu, dar stie el ca sunt si eu implicat. Quote
BLKoldSUN Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Si eu mi-am luat teapa de la un tip (roman) din Cehia cu 300 Euro. Se mai intampla! Quote
diablo666 Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 Si nu te.ai dus la politie? Quote
mah_one Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Stai mai linistit, nu are ce sa iti faca. Nu are nici un acord cu el si nici ceva scris, mai ales ca nu ti-a trimis banii tie.E treaba lui ca cineva i-a promis un site si el a platit ca idiotul. Ce ar fi sa vina unu acum la mine si sa ma ameninte ca ma da in judecata ca nu ii dau site-ul meu, pe motiv ca i l-a vandut unu!Nu te mai stresa, iar cel mai bine e sa ii dai ignore. Apropo, telefonul cel mai probabil l-a aflat din datele pe care le-ai pus cand ai inregistrat domeniul. Quote
Gio33 Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Probabil ti-a luat datele de contact din whois-ul domeniului (daca am inteles bine.. tu i-ai dat site + domeniu ).Nu are ce sa ti faca. Quote
diablo666 Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 Asa ma gandeam ca de acolo a aflat nr de tel. Insa prima data cand am vb cu el mi.a zis ca a gasit nr de tel datorita e.mailului. Intradevar imi apare nr de tel pe un site personal de design la pag de contact.(chiar daca ar fi luat datele de cand am inreg domeniul, ele sunt incomplete fara nume de fam sau o adresa exacta)Mi.am inst pe tel o app care sa.mi blocheze toate nr de telefon noi pt ca un astfel de dobitoc a reusit sa.mi strice toata ziua. Quote
fusername Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 Oricine are acces la asta:Whois Lookup | Domain Availability - Registration Information Quote
diablo666 Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 Stiu..insa din momentul in care am transferat domeniul datele mele nu mai apar, apar datele noului admin. Quote
fusername Posted March 19, 2014 Report Posted March 19, 2014 A citit fraeru' de aici: All sizes | #sevilliantiles #tiles #andalucia #azulejos #sevilla #interiors #diable #diabo #diablo #666 #devil #interiordesign | Flickr - Photo Sharing! Quote
diablo666 Posted March 19, 2014 Author Report Posted March 19, 2014 (edited) In cazul in care asta chiar se duce la politie..ce se poate intampla?? Nu are nicio dovada ca a facut vreo tranzactie cu mine. Tot ce poate sa le zica este ca mi.a vazut emailul cand a intrant pe team viewer pe pc.ul tipului cu care a facut "afacerea" asta si ca eu am fost primul proprietar al domeniului. Edited March 19, 2014 by diablo666 Quote
diablo666 Posted March 20, 2014 Author Report Posted March 20, 2014 Am vb cu un avocat si mi.a zis ca atata timp cat fapta s.a produs dupa ce domeniul a fost transferat noului admin eu nu mai am nicio raspundere, daca pot dovedi lucrul asta. Pot dovedi cu chitantele primite de la godaddy. Quote
sirsorin Posted March 20, 2014 Report Posted March 20, 2014 stai linistit, explicai care e treaba si dak tot nu intelege. lasa-l sa tipe pana ii trece... cam aiurea cu alea 2 bitcoinuri ca sunt ceva bani :s Quote