Wired Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Eu sunt pasionat de IT si de sport. Voi ? Quote
sebywarlord Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Hai sa nu transformam forumu asta in hackforums.net [ ieri se plangea unu pe acolo ca i-a calcat o masina pisica insarcinata] Quote
Wired Posted March 22, 2014 Author Report Posted March 22, 2014 Hai sa nu transformam forumu asta in hackforums.net [ ieri se plangea unu pe acolo ca i-a calcat o masina pisica insarcinata]Nu o sa il transformam pentru ca acum suntem la categoria Off-tipic-Discutii non-IT Daca pe forumul celalalt au tot postat asta la Anunturi importante sau la in alta parte e strict problema lor. Quote
Castiel Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Termina , frate . N-ai vazut ca deja sunt atatea topicurii inutile? Quote
EterNo Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Poker pe stars si live in fiecare sambata si duminica.A da, si iarba zilnic. Quote
bcman Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Nu o sa il transformam pentru ca acum suntem la categoria Off-tipic-Discutii non-IT Daca pe forumul celalalt au tot postat asta la Anunturi importante sau la in alta parte e strict problema lor. Cred ca se referea la IQ-ul forumului ?i implicit al conversa?iilor. Quote
romanu Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Tamplar de la un timp, stau la colt si dau la tampla. Quote
sebywarlord Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Nu conteaza in ce categorie a postat,topicurile de genul (dupa parerea mea) nu au ce cauta pe rst.Pana la urma suntem aici sa discutam de IT ,sa ne ajutam intre noi ,nu sa ne cunoastem mai bine si sa vedem ce hoppy are x sau y,e doar un topic in plus in care astia mici sa faca posturi pentru a avea voie sa posteze la cereri!Ca sa fiu on-topic: hobby-uri : IT , pescuitul , bikingul ,pokerul ,camping , [in general mici bere si manele] Quote
Aerosol Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Hobby : IT , Sport ( fac Parkour & FreeRunning de 4 ani jumate ) , Muzica (hip-hop / rap ) , Graffiti , ! Sa alerg pisicile vecinilor , sa leg Porcul de bicicleta si sa fac drifturi , BurnOut cu Capre , chestii normale! Quote
Birkoff Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 pasiuni: domeniul it (hardware, software, networking, web development), electronica (in special arduino si placi de dezvoltare), downhill (biking cam 5000 km pe an ca sa compensez statul pe scaun la pc), terapiile neconventionale, cititul (in general sf-uri si non fiction, termin cam 1 ebook pe luna)... as mai avea si altele dar pentru celelalte pasiuni cere monetar cam mult si le fac rar... Quote
SticKyWoX Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Am 71 de hobbyuri: it-ul, sala si 69 Quote
Graphik Posted March 22, 2014 Report Posted March 22, 2014 Pun superglue pe clantele usilor de la magazine. Quote
CristianRoflmao Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 IT,sala,fotbal,sporturi extreme (coniacanoe,sticlism,halbere)Ma cac in pungi le dau foc si le pun in fata la usi la bloc la oameni si sun .. Quote
mariusdmm Posted March 23, 2014 Report Posted March 23, 2014 Hobby-uri : Muzica ( under ) / DJ-ing / Sport ( fotbal/handbal/volei/baschet ) / Pariuri Sportive, asta cred ca e viciu Quote