Shadow86 Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Nici nush cu ce sa incep....dar incep cu inceputu...adika un asl pls.....Remus, 28 , tm. Am auzit de voi de ceva vreme....cautam pe net ceva program de hackuiala ...si am dat un click din greseala (noroc) si am aterizat pe aici. Cu programarea nu o am....am chiulit la toate laboratoarele de programare din facultate ( regret ) si daca va vine sa credeti la prmul examen profu m-a cazut cu nota 4,99 . A fost un examen pe calculator cu intrebari si atata mi-a iesit nota. Binentales ca m-a cazut dupa mii de rugaminti si am fost sa dau again in sesiunea urmatoare . Momentan lucrez ca Tehinician IT la o firma adika o ciorba de admin de retea , depanari soft/hard , cablari , introducere in baza de date , modificari poze pt relclama, instalari de soft...etc.Mi-am facut cont aici pt ca aveam nevoie de ajutorul vostru ( si inca am dar n-am 10 posturi se pare sa il pot cere ) .....si cand l-am cerut se pare ca m-am ales si cu un punct de amenda , asta e .Wekend placut tuturor \M/\:d/ . Quote
Silviu Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Daca esti nascut in 86.. God bless you. Treci pe la regulament. Quote
Castiel Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 (edited) Inteleg ca ai chiulit la programare .. Dar la romana ?On : Bun venit ! Edited March 28, 2014 by Castiel Quote
Shadow86 Posted March 28, 2014 Author Report Posted March 28, 2014 la romana am fost corigent in clasa a 12-a doar atat Quote
Active Members SynTAX Posted March 28, 2014 Active Members Report Posted March 28, 2014 Bine ai venit. Nu conteaza ca nu stii programare. Noi te invatam programare tu ne inveti depanare soft/hard. D-asta este un forum, sa ne invatam intre noi. Sper sa te simti bine aici. Quote
Aerosol Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Bine ai venit , nu te lasa intimidat ! Quote
Shadow86 Posted March 28, 2014 Author Report Posted March 28, 2014 noob question..... de ce sunt asa de multe si stricte regurile ??? pana la urma e un forum.....adika discutii libere....pareri proprii.....etc... Mi se par cam multe reguli si din cate am citit se aplica....adika nu se prea inchid ochii. Nu merge cu mita pe aici .. Quote
Castiel Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Ce ar fi lumea fara reguli ? (Exemplu : Te-ar placea ca un tip sa dea cu masina peste tine si sa nu ii zica nimeni nimic ? ) Quote
Silviu Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 noob question..... de ce sunt asa de multe si stricte regurile ??? pana la urma e un forum.....adika discutii libere....pareri proprii.....etc... Mi se par cam multe reguli si din cate am citit se aplica....adika nu se prea inchid ochii. Nu merge cu mita pe aici ..Pai din seria forumurilor serioase si pentru ca asa trebuie? RST nu e orice fel de forum, e un forum pe care se discuta sau cel putin ar trebui lucruri serioase, in special legate de IT, care e o stiinta exacta, care nu prea permite flaming-ul. Sau.. cine il face, e mult prea prost pentru a intelege ca o face. Quote
Tudor. Posted March 28, 2014 Report Posted March 28, 2014 Bun venit!Daca nu ar fi regulile s-ar crea un haos imens,opinia,punctul de vedere sau orice propozitie ,pentru a fi inteleasa mai bine, e scrisa in propozitii,fraze sau chiar fragmente fara majuscule pentru a fi intelese mai bine.Arunca o geana peste linkul din semnatura. Quote