Microb Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Salut numele meu in lumea virtuala este Microb sunt din Craiova si placerea mea ce-a mai mare sunt situ-rile , imi place sa aflu date personale apoi sa le public. Sunt mai demult in comunitate dar nu prea m-am facut remarcat. O zi buna sa aveti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elohim Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Troll ? Daca nu, e trist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wired Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Bine ai venit ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Salut numele meu in lumea virtuala este Microb sunt din Craiova si placerea mea ce-a mai mare sunt situ-rile , imi place sa aflu date personale apoi sa le public. Sunt mai demult in comunitate dar nu prea m-am facut remarcat. O zi buna sa aveti Salut,Numele meu e public, pe forum, în cel pu?in 3 posturi. Încearc? s? aflii cât mai multe date despre mine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aelius Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Salut, Si la Severin ce faci ? Ca e cam frig de facut baie-n dunare acum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Castiel Posted April 16, 2014 Report Share Posted April 16, 2014 Bine ai venit ! Sper sa te prinda mai repede alaturi de noi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...