brdan18 Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 Salut,Doresc sa imi deschid un site , si as avea nevoie de cateva indrumari:De la ce firma imi recomandati sa achizitionez hostingul ?Eu am gasit un host cat de cat ieftin de unde pot beneficia pt 1 euro de ip dedicat, cam cu ce ma ajuta acest ip dedicat ? stiu ce insemana dar de exemplu imi fac siteul si iau si domeniu dar nu iau pt host ip dedicat ce am de pierdut ? ce beneficii imi aduce acest ip dedicat ?Ar fi binevenite si niste siteuri de unde pot lua templateuri wordpress ( free )Multumesc ! Quote
Gushterul Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 IP-ul dedicat este pentru SSL in general, te ajuta si la SEO un pic. Si in plus nu esti pe IP-ul shared, daca IP-ul shared isi ia vre-un flood si e filtrat, al tau o sa functioneze. Quote
brdan18 Posted April 28, 2014 Author Report Posted April 28, 2014 Am inteles si legat de hosting ? o firma "celebra" pt pachetele de hosting ?Ms pt raspuns ! Quote
Farmacie Posted April 28, 2014 Report Posted April 28, 2014 newHOST.ro sau WebFactor In prezent tot pentru un WP folosesc newhost si nu am probleme . Quote
brdan18 Posted April 28, 2014 Author Report Posted April 28, 2014 In legatura cu hostul m-am decis asupra mxhost.roDaca ma puteti ajuta si cu niste templateuri decente pt wordpress ar fi super Multumesc inca o data pt intentie si ajutor ! Quote
hydra20 Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 WordPress Templates Nulled (Free Download): Premium Only! Majoritatea merg ok. Quote
Guest Kovalski Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Aba Soft - Home pageEste firma la niste prieteni de aici din RST.Support: 10Calitate: 10Raport calitate/pret: 10 Quote
jagardea Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Aba Soft - Home pageEste firma la niste prieteni de aici din RST.Support: 10Calitate: 10Raport calitate/pret: 10 Quote
Aripipevant Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 aelius: https://rstforums.com/forum/81102-sfaturi-bune-de-luat-seama-pentru-cei-ce-activeaza-industria-de-hosting.rst Quote
tedeus Posted April 29, 2014 Report Posted April 29, 2014 Esti ironic? Stii despre cine vorbeste si noi nu stim? Vezi-ti de treaba ta. Nu tin partea nimanui dar sa te bagi ca musca in lapte face rau tenului. Confirm aba-soft.com, primiti exact ce comandati, chiar si mai mult. De asemenea de luat legatura cu tex daca doriti ceva mai diferit si/sau particularizat Quote