Jump to content
Stfean_Iordache

[DAU] Like/Viewuri/Share/etc GRATIS !

Recommended Posts

Posted

Din ce in ce mai ciudat site-ul dau like ..follow si etc si ma trece pe minus si imi apare mesaj ca nu am dat share si etc si defapt am facut lucrul respectiv..aiurea am 10 like-uri si m-am alas cu - 60

Posted

@ adyshake

mersi pentru info nu am observat chestia asta ;) dar oricum aveam intr-o zi 200 like-uri si ziua cealalta am scazut la 150 unele persoane folosesc fb fals and after inchid contu si like-ul se duce !

Posted (edited)

Tocmai asta voiam sa postez si eu, oricum, multumesc Stefan si pentru cele cate au fost, pe mine unu m-au multumit. Sa zicem mersi de alea ca au fost gratis.

OFF: Ti-am dat si eu un like la pagina si voi incerca serviciile oferite de tine (amandoua aplicatii, de filme si de seriale)

Edited by d33nis
Posted (edited)

V-am adaugat pe toti , va rog veniti cu cat mai multe pagini sa le adaug pe like-ex deoarece maine seara lansam un bot ce va face automat puncte dand like la pagini si imi e frica ca 45k de pagini nu ajung :)) haideti cat mai multe !!

Botul face vreo 6-7 exchanges pe minute asta vine cam 700 de coins la 20 de minute , iar noi platim cu 1$ per 5k coins :))

Edited by Stfean_Iordache
Posted
nu primesc nici un like ,Stefane.

mersi frumos ptr raspuns

Mai da o data linkul . Nu am putut adauga pe toata lumea deoarece unii deja aveau linkul in sistem si nu poate fii adaugat de pe 2 conturi .

Nici eu nu am primit nici un like, doar ce am facut eu pe site nimic in +

Same .

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...