Jump to content
alexalghisi

Bani din postari pe wordpress

Recommended Posts

Posted (edited)

Buna . Am sa va prezint oferta mea , lucru putin si bani facuti destul de repejor ;)

Am deschis un nou site de retete online : http://www.4recpies.com . Stiu ca exista deja cateva pe piata , dar am anumite planuri pentru el . Ideea e ca singur nu as putea face fata sa public atatea retete , asa ca va cer ajutorul voua . Am sa va platesc 0.08$ / post ( the best I can do ) . Am nevoie de persoane serioase care stiu sa posteze o reteta cu tot ceea ce este nevoie in ea precum : imagini ; descriere ; ingrediente ; pasi ; tags ; timpul necesar ; etc .. . Toate acestea iau maxim 5 minute pentru fiecare reteta . Fiecare reteta o voi verifica , iar ulterior aproba sau nu .

Cine vrea sa ma ajute , plata va fi prin paypal . Dupa ce v-ati facut cont , va rog sa-mi dati un pm aici ca sa va pot upgrada la rolul de "Contributor" pentru avea acces la modulul avansat de adaugare a retetelor din cpanel . La cel clasic nu se pot adauga unele lucruri .

[ minimum payout : 1$ ]

L.E: 0.08$ / post
Edited by alexalghisi
Posted (edited)
E un fel de low income ca si la PTC :)

Una e PTC alta e ce vrei tu. Du-te bate-ti coasa.

Ba da ce ati sarit pe el asa ampulea .

Ganditi-va ca poate cineva nu are bani sa-si cumpere un domeniu/hosting pentru propriul site.

Face cateva postari la omu asta pe site si isi face 5-10 usd pentru un domeniu.

Cand a aparut un user[nu mai stiu care ] si oferea 2 usd / 100 posturi pe un forum nu ati zis nimic ,acum sariti pe asta ca sacalii

Tu i-ai face 125 de postari pentru 10$ ?

Edited by monstertube
Posted (edited)

Ba da ce ati sarit pe el asa ampulea .

Ganditi-va ca poate cineva nu are bani sa-si cumpere un domeniu/hosting pentru propriul site.

Face cateva postari la omu asta pe site si isi face 5-10 usd pentru un domeniu.

Cand a aparut un user[nu mai stiu care ] si oferea 2 usd / 100 posturi pe un forum nu ati zis nimic ,acum sariti pe asta ca sacalii

@monstertube

Eu nu as face pentru ca nu am nevoie .

Aici nu era vorba de un job de durata ,era vorba de o oportunitate sa faci cativa dolari in caz ca ai nevoie.

Edited by sebywarlord
Posted (edited)
Da , normal ca una e PTC din care deabia faci bani si alta e ceea ce va ofer eu . Dar cum romanul stie doar sa comenteze chiar ca am sa trec la indieni

Pai cine crezi ma ca-si pierde 8 ore pe zi pentru 2$ ?

In fine , bafta ...

Sa ma anunti si pe mine cand gasesti prostu' ala sa posteze pe 0.08 $

Edited by monstertube
Posted

OMG. Si pe elance aia platesc cacalau pentru scrieri si tu vi aici cu 0,08 $ . Pleaca prietene la piata-n pula mea, altu care vrea sa se imbogateasca de pe spatele la altu. Mai exact, tu doar ca detii siteu si altu se ocupa de tot. Jet.

Posted
Scuze , tu cati bani da pentru o amarata de postare ? 1000$ ? :)) Va rog nu mai faceti off cu comentarii penibile , cine vrea jobul imi trimite PM .

Ti-am zis sa ma anunti cand vrea cineva sa-l abordez si eu :) ..

Posted (edited)
Scuze , tu cati bani da pentru o amarata de postare ? 1000$ ? :)) Va rog nu mai faceti off cu comentarii penibile , cine vrea jobul imi trimite PM .

Ba prietene, ia zi-mi si mie , cate retete trebuie sa posteze unu care se angajeaza la tine, ca sa castige $10 ?

Ce draq, tu cauti salahori virtuali ?

Da . Exact 125 de retete, gagicamea ca sta la Carrefour si imparte fluturasi ia 50 lei pe zi. Ce zici de asta?

Edited by romanu
Posted

Omul a postat un pret /post, nu il obliga nimeni sa aiba o limita minima per articol atata timp cat se gaseste cineva sa il faca (desi ma indoiesc ca cineva care cunoaste limba engleza fluent ar acepta oferta, daca site-ul era .ro se gaseau cativa masterchefi sa puna acolo retete) .

Inca ceva, nisa retetelor este supra-saturata si faptul ca este in engleza e si mai rau pentru ca femeile care vorbesc engleza si au aces la internet nu stiu sa faca prea multe mancaruri.

Posted (edited)
Omul a postat un pret /post, nu il obliga nimeni sa aiba o limita minima per articol atata timp cat se gaseste cineva sa il faca (desi ma indoiesc ca cineva care cunoaste limba engleza fluent ar acepta oferta, daca site-ul era .ro se gaseau cativa masterchefi sa puna acolo retete) .

Inca ceva, nisa retetelor este supra-saturata si faptul ca este in engleza e si mai rau pentru ca femeile care vorbesc engleza si au aces la internet nu stiu sa faca prea multe mancaruri.

Cred ca vroia retete copy-paste de pe alte site-uri,Dar totusi .. nu merita.

Of: Sunt oameni care impartesc fluturase prin orase si castiga 400 lei pe luna.

Nu mai faceti comparatii dinastea... ca nu-si au rostul

Plus ca mai are si pretentii la 0.08$ . "Fiecare reteta o voi verifica , iar ulterior aproba sau nu"

Edited by monstertube
Posted

Tocmai de aceea cauta retete , nu ? :D

Posted

Salut, sincer as putea face acest lucru din placere, dar un ban nu ar strica... Mai ales ca in RO totul e contra-cost, nu?

Sunt pasionat de gatit si momentan frec cam mult timp menta, adica am mult timp liber.

Intrebari:

De unde iau retele ?

Engleza / Ro ?

De unde stiu ca platesti ?

PM