Jump to content
Reminds123

Skimming

Recommended Posts

Daca te recuperezi un pic din soc, si stai sa te gandesti logic, nu e nimic altceva decat un dispozitiv de citit electronic exact cum este cel din magazine, doar ca nu necesita sa fie tras prin orificiu ( lol ) . E deajuns sa se apropie de tine la 0.5 CM sau ceva de genul si iti va lua datele de pe card. Asta daca il tii in buzunar fara portofel.

Link to comment
Share on other sites

rahat, acum...umbli cu folia alimentara din aluminiu in buzunar. si invelesti bine de tot cardul in ea, sa nu ti-o citeasca "hackerii", ca asa le zice presa la astia. ...cardurile alea sunt de doi lei, limita e de 100 lei, n-ai ce face cu ele. iti iei frumos un card cip-and-pin si nu te doare capul. deocamdata, ca cine stie le copiaza si pe alea. dar astia sunt rari pe la noi. pre-play e buba mare cu astea chip-and-pin. sunt destui baieti de-ai nostri care tot incearca sa puna pe un cip ce au copiat de pe altul dar nu le merge. asa ca, mai bine nu carduri rfid.

Link to comment
Share on other sites

Mai multe articole pe aceasta tema puteti gasi aici:

- Hacking contactless credit cards made easy • The Register

- http://www.nytimes.com/2006/10/23/business/23card.html?_r=0

- RFID Journal Blog - RFID Journal

Din cate puteti vedea, in alte tari chestia e destul de fumata (2005-2006). La noi au aparut stiri despre astea pentru ca nu era inca vreo tehnologie RFID implementata in instrumentele de plata.

Un alt minus al sistemelor de alarma (produse magazine) cat si a oricarui lucru ce are RFID: Acestea sunt afectate de EMP.

Nota: Aviz celor care nu pricep despre ce este vorba. In acest thread se vorbeste strict despre stirea prezentata sau despre detalii tehnice privind tehnologia rfid. Nu are nicio legatura cu frauda.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...