Jump to content
Stfean_Iordache

[CUMPAR] BTC

Recommended Posts

Posted
Ia si cumpara de pe btcxchange.ro . Nimeni nu iti da la pretul asta pe PayPal, daca vrei iti dau pe PayPal cu 750$/BTC.

dar ce are paypal ? pot oferi si altceva , dar ma gandeam ca ar prefera clientii sa primeasca paypal decat sa se incurce cu pm/wmz/ukash/etc .... oricum ii pot trimite ca gift daca e frica de refund

Posted
dar ce are paypal ? pot oferi si altceva , dar ma gandeam ca ar prefera clientii sa primeasca paypal decat sa se incurce cu pm/wmz/ukash/etc .... oricum ii pot trimite ca gift daca e frica de refund

Am primit chargeback de 200$ vanzand crypto pe PayPal, ii doare in cur de vanzator si in cele mai multe cazuri cumparatorul cumpara cardul.Hai sa iti arat o schema, iti iei IP de Congo, intrii pe PayPal-ul tau trimiti cui vrei tu ca gift, suni la banca le spui sa-ti intoarca tranzactia si aia e, ala nu o sa castige chargeback-ul niciodata (e ca si cum ai face plangere bancii) asa mi-a dat ala teapa, cu "unauthorized payment", dar a fost prost si a intrat de pe IP-ul lui pe cont, deci nicio urma de frauda pe contul lui si mi-au dat castig de cauza in trei tranzactii (cate am facut cu el).

Posted (edited)
Am primit chargeback de 200$ vanzand crypto pe PayPal, ii doare in cur de vanzator si in cele mai multe cazuri cumparatorul cumpara cardul.Hai sa iti arat o schema, iti iei IP de Congo, intrii pe PayPal-ul tau trimiti cui vrei tu ca gift, suni la banca le spui sa-ti intoarca tranzactia si aia e, ala nu o sa castige chargeback-ul niciodata (e ca si cum ai face plangere bancii) asa mi-a dat ala teapa, cu "unauthorized payment", dar a fost prost si a intrat de pe IP-ul lui pe cont, deci nicio urma de frauda pe contul lui si mi-au dat castig de cauza in trei tranzactii (cate am facut cu el).

Ce pot sa iti zic...ghinionul tau....

Nu trimit primul , daca nu aveti incredere in mine nu luati .

Cine nu are incredere in mine ca voi trimite banii sa nu cumpere ... Eu nu dau tepe si nici nu am dat vreodata . Pot garanta oameni pentru afaceriile mele si de aici de pe forum . Dar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant , daca nu vrei atunci nu luati .

Edited by Stfean_Iordache
Posted
Ca sa stii si tu,la vanzarile pe PayPal exista tot timpul un premium de 10-40%, daca gasesti si pe mine pe cineva care iti da BTC pt PP la pretul de pe btc-e sa ma anunti (vorbesc foarte serios).

Tocmai ce am cumparat 0.03 adineauri la pretul meu . Nu imi trebuie sa cumpar in cantitati mari o data , ci merge in cantitati mici de mai multe ori . Acum daca nu ai de gand sa faci un schimb cu mine , atunci nu vad de ce imi tot discuti pretul.

Daca nu iti place cat ofer atunci nu-mi vinde , dar nu tot comenta doar pentru inca un post .

BTC-ul e 654.5$ la momentul asta si tu vrei sa-l iei la 620$, interesant.

Treaba mea , daca vreau ofer 1$ pe btc , nu vad ce te doare pe tine .

Posted

Cumpara de pe virwox.com.. cum zice si 1337 nimeni nu o sa iti vanda tie la pretula ala.. daca ai ukash incearca pe localbitcoins, acolo am schimbat si sume foarte mari.

Posted
Esti constient ca din paypal poti sa dai "Refund" / "Report" etc. Poti trimite primul linistit, eu nu mi-as face griji, si la transfer as scrie "Web Development Services - upFront Payment" plm.

Da , stiu ca pot , dar sper ca nu va fii cazul .