Cartman. Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Ar fi frumos sa poti dona si acei oameni care doneaza sa primeasca User Title ''Donator,, mi se pare interesanta si destul de ok faza , am vazut in mai multe parti ( nu e vorba de nevoia de bani e vorba de a ajuta comunitatea ... ( cont bancar , paypal , s.a.m.d)Este doar o propunere ... Quote
lukas.luci19 Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Ar fi frumos sa poti dona si acei oameni care doneaza sa primeasca User Title ''Donator,, mi se pare interesanta si destul de ok faza , am vazut in mai multe parti ( nu e vorba de nevoia de bani e vorba de a ajuta comunitatea ... ( cont bancar , paypal , s.a.m.d)Este doar o propunere ...Sa donezi pentru ce ??? Quote
alexandruth Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Sa donezi pentru ce ???Între?inerea forumului (gen bani pentru hosting). Eu zic c? e o idee bun?, ar merita adminii ceva b?nu?i pentru munca depus?. Quote
sensi Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 (edited) Sa donezi pentru ce ???Intretinerea si dezvoltarea forum-ului. Subiectul asta a mai fost abordat...// am scris odata cu alexandruth Edited June 23, 2014 by sensi Quote
Byte-ul Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Poti sa donezi si fara sa primesti un user title sau nush ce cacat. Nu vad care e problema. Quote
Cartman. Posted June 23, 2014 Author Report Posted June 23, 2014 Nu e vorba de user title man , eu am zis ce am observat in unele parti ( forumuri) nu e neaparat nevoie de User Title ....Sa se puna la Anunturi cum putem dona si unde. Quote
Byte-ul Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Nu e vorba de user title man , eu am zis ce am observat in unele parti ( forumuri) nu e neaparat nevoie de User Title ....Sa se puna la Anunturi cum putem dona si unde.Trimiti PM oricarui administrator si iti va spune el cum, unde si daca poti dona Quote
M2G Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Daca vreti sa ajutati cu plata hostingului dati PM lui Nytro. Quote
malsploit Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 S-a mai discutat problema. Deocamdata, hostingul este platit din donatiile pe care le fac membrii staff-ului sau alti membrii mai vechi. Daca vrea cineva sa doneze, ii poate trimite un mesaj privat lui nytro. S-a luat aceasta decizie pentru ca exista riscul ca respectivele donatii sa se faca dupa conturi furate. Quote
1337 Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 S-a mai discutat problema. Deocamdata, hostingul este platit din donatiile pe care le fac membrii staff-ului sau alti membrii mai vechi. Daca vrea cineva sa doneze, ii poate trimite un mesaj privat lui nytro. S-a luat aceasta decizie pentru ca exista riscul ca respectivele donatii sa se faca dupa conturi furate.Se pot accepta si donatii in cryptocurrencies (elimina riscul fraudei sau cel putin implicatiile legale ale acesteia). Quote
Nytro Posted June 23, 2014 Report Posted June 23, 2014 Acceptam donatii, insa nu veniti cu: dau si eu 5-10 dolari, pentru ca nu vreau ulterior sa imi sara jumatate de forum in cap ca "Ba, eu am platit pentru forum". Deocamdata ne descurcam, daca vom vrea sa ne extindem (avem idei si planuri) atunci va vom cere ajutorul. Quote
MazaBoY Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Cine vrea sa faca donatii o pate face fara sa il stie tot satu.Sa faci donatii sa te stie lumea ca tu esti ciumeg,cocalar si arunci cu bani, atunci poti sa ti bagi in cur Quote
tuxiqul Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Acceptam donatii, insa nu veniti cu: dau si eu 5-10 dolari, pentru ca nu vreau ulterior sa imi sara jumatate de forum in cap ca "Ba, eu am platit pentru forum". Deocamdata ne descurcam, daca vom vrea sa ne extindem (avem idei si planuri) atunci va vom cere ajutorul.Putem sa donam si resurse in scopuri educationale ? Quote
Nytro Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Da. Am inceput aseara sa lucrez la un proiect. Avem nevoie de hosting pentru fisiere. Si care sa nu prea tina cont de drepturile de autor.Dar mai dureaza ceva pana e gata. Quote
tuxiqul Posted July 1, 2014 Report Posted July 1, 2014 Da. Am inceput aseara sa lucrez la un proiect. Avem nevoie de hosting pentru fisiere. Si care sa nu prea tina cont de drepturile de autor.Dar mai dureaza ceva pana e gata.Daca-mi zici despre ce este vorba(nu despre proiect, despre cat 'sa nu prea tina cont de drepturile de autor'), poate pot ajuta . Ms Quote
gafi Posted July 3, 2014 Report Posted July 3, 2014 OFF: daca vreti imi donati mie ca si va dau eu sarumana pe strada cand va vad, sau va pun o vorba frumoasa daca va vad cu o fata pe strada ON: Banii din donatii ar putea fi folositi pentru hosting, concursuri cu premii, finantare proiecte serioase (in scop educational), bani pentru zile negre Quote