Jump to content
Kotzu

Caut programator

Recommended Posts

Posted

Salut, am nevoie de un program care sa-mi caute intr-un TXT, text de genul "Hypp ore (apprx 0.5 kg) located at lat 52.24°N, lon 88.01°E, on 156 meters under the ground. Claimed." si sa puna intr-un CSV numele "Hypp" sau prescurtarea acestuia "Hp" pe prima coloana, "52.24°N" pe a 2-a coloana si "88.01°E" pe a 3-a.

CSV-ul este de genul "|NUME|Y|X|"

- in cazul exemplului de mai sus:

|Hypp| Y | X |

|Hp |52,24|88,01| -> "."(punctul) dintre coordonatele de mai sus, in csv trebuie sa fie virgula.

Hypp=Nume si poate fi altceva deci programul trebuie sa caute dupa mai multe nume si in functie de nume, este si CSV separat.

Y si X = sunt desigur coordonate care or sa fie diferite mai tot timpul.

Astept PM.

Posted

Pune 4 exemple EXACT cum apar in csv, ca nu se intelege foarte bine din primul POST sa ne facem o idee. Mai este si alt text in afara de ce ai nevoie ?

Posted (edited)

@Elohim

CSV example: https://mega.co.nz/#!VV8RVaKQ!_C7PCFc0eNxY1t5Lm1oSGPnIqWPiIp0jFOvSa1yz2Gk

randul full din text este:

2014-06-30 01:21:51 | Hypp ore (apprx 0.5 kg) located at lat 52.24°N, lon 88.01°E, on 156 meters under the ground. Claimed.

dar ar putea fi:

2014-06-30 01:21:51 | Gold nugget (apprx 0.5 kg) located at lat 45.42°N, lon 102.34°E, on 156 meters under the ground. Claimed.

cand programul gaseste Hypp, updateaza CSV-ul Hypp.csv, cand gaseste Gold, updateaza Gold.csv si automat mi se updateaza si mie harta din ArcGis. Prima coordonata intra la Y si a 2-a la X. F important este punctul din coordonata, trebuie sa fie "," virgula in CSV. Cat despre prescurtarea numelui, o sa dau link la toate numele + prescrutare.

Edited by Kotzu
Posted (edited)

| era ca model sa vedeti cum e coloana :), ai model de cum arata csv-ul mai sus., da-mi add si putem vb.

LE: am vb cu un programator, si pe vineri imi termina programul. Asta ca sa nu-mi da-ti add pe skype si sa va iau din timp pt nimic. Daca vineri nu termina, o sa postez.

Multumesc frumos pt reply-uri si pm-uri.

Edited by Kotzu
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...