alexandruth Posted July 16, 2014 Report Share Posted July 16, 2014 Am un cont de Facebook de fat?, primit de la un prieten care ?i-a b?tut joc de câ?iva (a dat întâlnire la vreo 30 într-un bar sau a?a ceva ). Are în jur de 3000 de prieteni, prime?te cel pu?in 5 solicit?ri în fiecare zi, e plin de dispera?i care vor s? o cunoasc? (poate v? ajut? la ceva). Marea majoritate a prietenilor sunt români. Mai am poze suplimentare cu ea dac? vre?i.Pentru alte detalii, nu ezita?i s? întreba?i.Pre?: 5 euro, doar Paypal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LichValue Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Cumpar eu daca mai e valabil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruth Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Cumpar eu daca mai e valabil.Da, mai e. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LichValue Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 (edited) Da-mi PM cu paypalu tau.LE:Stai ca am ceva de facut si apoi iti trimit banii. Edited July 30, 2014 by LichValue Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruth Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Gata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Am facut si eu un cont asa si aveam nu 5 cereri noi pe zi ci cate 100+ de cereri pe zi si la un moment dat si mult mai mult de atat, cu cat dadeai add la mai multi cu atat primeai si mai multe cereri. Era super. Numai ca la un moment dat ti-l blocheaza facebook-ul si te pune sa recunosti pe cei carora le-ai dat add. De unde sa stii cum ii cheama pe fiecare luati la intamplare in timp de cateva secunde ? Si uite asa gata contul...Am mai avut altul si tot asa am patit cu el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruth Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 Am facut si eu un cont asa si aveam nu 5 cereri noi pe zi ci cate 100+ de cereri pe zi si la un moment dat si mult mai mult de atat, cu cat dadeai add la mai multi cu atat primeai si mai multe cereri. Era super. Numai ca la un moment dat ti-l blocheaza facebook-ul si te pune sa recunosti pe cei carora le-ai dat add. De unde sa stii cum ii cheama pe fiecare luati la intamplare in timp de cateva secunde ? Si uite asa gata contul...Am mai avut altul si tot asa am patit cu el.Sunt to?i de la mine din ora? aproximativ. Mi l-a blocat odat? ?i l-am deblocat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Che Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Sunt to?i de la mine din ora? aproximativ. Mi l-a blocat odat? ?i l-am deblocat. Ai avut noroc. Eu nici sa-i am pe toti de la mine din oras si nu reusesc. Pai cum sa stiu 5000 de oameni ? Si 3000 e tot mult d-apoi 5000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 mai ai vreo unul?Nu ma intereseaza sa aiba multi prieteni...100 e de ajuns..ma intereseaza sa aiba macar 2 luni vechime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruth Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 mai ai vreo unul?Nu ma intereseaza sa aiba multi prieteni...100 e de ajuns..ma intereseaza sa aiba macar 2 luni vechimeAm unul vechi de un an, aproape 2, profilul unei femei fake de afaceri românc?. Nu am reu?it s? fac nimic cu el, nu am ad?ugat mul?i prieteni pentru c? nu am avut de ce. 3 euro dac? vrei. (?i mi-am strâns banii de un joc a?teptat de mult pe Steam ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
askwrite Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Imi poti trimite un PM cu profilul sau il poti posta aici?Mersi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
youjnhuhn2 Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 https://www.facebook.com/Bianca9211daca intereseaza pe cineva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruth Posted July 30, 2014 Author Report Share Posted July 30, 2014 https://www.facebook.com/rusumaria67 e cel cu 3 euro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmarTeu Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 Daca mai este cineva interesat de conturi de Facebook astept P.M P.S: Scuze ca m-am bagat peste postul tau dar am zis sa nu mai deschid altu daca este unu deja dechis.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stresulicy Posted July 30, 2014 Report Share Posted July 30, 2014 https://www.facebook.com/buhosu.cristina ---5000 prieteni +++150 urmaritoriCont vechi de prin 2010 al unei foste prietene care nu-l mai folosea, inca mai sunt si poze cu ea de atunci daca vreti sa verificati ! 10 euro negociabil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandruth Posted July 31, 2014 Author Report Share Posted July 31, 2014 Da-mi PM cu paypalu tau.LE:Stai ca am ceva de facut si apoi iti trimit banii.Îl mai dore?ti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirtz Posted August 1, 2014 Report Share Posted August 1, 2014 e simplu de recunoscut. te loghezi in alt browser cu alt cont si ii cauti rapid pe cei ce tre sa-i bifezi la recuperare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...