scaunmare Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Sugestia mea este in loc sa tot umpleti acolo cu salut, bun venit si alte chestii (stiti bine cate sunt), sa faceti un simplu click pe butonul de like si asa se intelege ca spuneti si voi salut...daca cineva vrea sa zica si alt ceva in afara de salut, bun venit, etc....sa scrie acolo la post-ul ala sfatul, sau stiu eu ce. Quote
-Immortal- Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Sugestia mea este in loc sa tot umpleti acolo cu salut, bun venit si alte chestii (stiti bine cate sunt), sa faceti un simplu click pe butonul de like si asa se intelege ca spuneti si voi salut...daca cineva vrea sa zica si alt ceva in afara de salut, bun venit, etc....sa scrie acolo la post-ul ala sfatul, sau stiu eu ce.Pai...Nu se poate asa ceva, pentru ca altfel baietii nu ar mai putea sa faca 10 posturi ca sa mearga la cereri, are si sectiunea aia rostul ei...Sunt sarcastic... Ar trebui sa fie mai agresiva povestea, cine pune "Salut." si atat sa primeasca warn pentru off-topic, daca ai ceva de intrebat, intrebi... Quote
Active Members SynTAX Posted July 18, 2014 Active Members Report Posted July 18, 2014 (edited) Cea mai proasta si inutila sugestie care a fost vreodata postata. Nu inteleg de ce atunci cand nu aveti nimic de zis, debitati aberatii.EDIT: Immortal, vizifeaza-mi profilul si vezi unde am zis doar "salut". Edited July 18, 2014 by SynTAX Quote
-Immortal- Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Cea mai proasta si inutila sugestie care a fost vreodata ppstata.Explica-mi in cateva randuri ce utilitate are banalul "Salut." acolo, in afara de post-hunting? Quote
Che Posted July 18, 2014 Report Posted July 18, 2014 Si v-ati gasit voi astia cu cont facut luna trecuta sa fiti anti-posthunting ? Quote
scaunmare Posted July 18, 2014 Author Report Posted July 18, 2014 Si v-ati gasit voi astia cu cont facut luna trecuta sa fiti anti-posthunting ? eu teoretic sunt din 2013...practic dupa ban-uri, din 2014 Quote
haked Posted July 20, 2014 Report Posted July 20, 2014 Ce-a mai stupida sugestie, am sa aduc argumente:1) cine o sa isi piarda timpul sa dea warn-uri (200 / 30+ pe zi)2) nimanui nu ii va pasa de "aceasta" regula, crezi ca pusti ce vor sa faca posturi citesc regulamentul eu nu! Quote
Xythras Posted September 24, 2014 Report Posted September 24, 2014 Lasa sa se simta si novicii bine veniti si bagati in seama. Pana la urma de aia exista threadurile de autoprezentare, ca sa spuna noobii ceva dar sa nu se simta ca vb cu peretii. Quote
Nytro Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 Creste numarul de posturi, continut nou pe Google, SEO. Astfel, cand vor cauta oamenii pe Google "salut", vor ajunge pe RST si vor invata cum se saluta. Quote
io.kent Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 parerea mea, este cand un user, intra pe forum ( nou ) sa aiba limita de 5 posturi pe zi.. Asa nu se umple forumuri de prostie, o sa tina cont de treaba asta...si cu optiunea de [HIDE=10] POSTURI MINIM SA SE FACA, ASA CONTURILE NU O SA DISPARA IN GRUPA MARE..TOTI prapaditii fara login intra aici si au acces, la mai mult decat este necesar.. Quote
Mrcucubaux Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 parerea mea, este cand un user, intra pe forum ( nou ) sa aiba limita de 5 posturi pe zi.. Asa nu se umple forumuri de prostie, o sa tina cont de treaba asta...si cu optiunea de [HIDE=10] POSTURI MINIM SA SE FACA, ASA CONTURILE NU O SA DISPARA IN GRUPA MARE..TOTI prapaditii fara login intra aici si au acces, la mai mult decat este necesar..Unde ar mai fi distractia? Quote
io.kent Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Pe network cartoon sau oriunde in alta parte! Quote
Mrcucubaux Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Eu zic ca cu cat mai multa libertate cu atat mai bine Quote
Aerosol Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 (edited) parerea mea, este cand un user, intra pe forum ( nou ) sa aiba limita de 5 posturi pe zi.. Asa nu se umple forumuri de prostie, o sa tina cont de treaba asta...si cu optiunea de [HIDE=10] POSTURI MINIM SA SE FACA, ASA CONTURILE NU O SA DISPARA IN GRUPA MARE..TOTI prapaditii fara login intra aici si au acces, la mai mult decat este necesar..aia cu [HIDE=10] din cate am vazut pe multe site-uri daca dai "Reply With Quote,, iti apare [HIDE=10]www.google.ro[/HIDE]ar fi ceva daca pentru a da reply sa vezi acele link-uri ar trebui sa faci 5/10 New Topic ...Eu zic ca cu cat mai multa libertate cu atat mai bineEu zic "ca cu cat" citesti mai multe carti cu atat mai bine Edited September 30, 2014 by Aerosol Quote
Mrcucubaux Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Eu zic "ca cu cat" citesti mai multe carti cu atat mai bine Bine domn' profesor. Gramatica e cea mai importanta in viata, adevarat... Quote
QUADMACHINE Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Bine domn' profesor. Gramatica e cea mai importanta in viata, adevarat...Truth has been spoken.Si de aceea avem in Romania doua milioane de analfabeti, cu atat mai bine ca stie toata Europa. Quote
QUADMACHINE Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Te referi la "nationalitati conlocuitoare" sau la "minoritati"?Un salut face diferenta. Bani, avere si dusmani gasesti prin sertarele oricarui caine.Nu stiam ca avem asa de multe nationalitati conlocuitoare si minoritati, iti dai seama ca ma refer la romani. Quote
Elohim Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Te referi la "nationalitati conlocuitoare" sau la "minoritati" ?Un salut face diferenta. Bani, avere si dusmani gasesti prin sertarele oricarui caine.nationalitati conlocuitoare ))))))Zi-le frate ciori, ca aia sunt.// TEX A ZIS SA NU DATI WARN LA POSTUL ASTA ))) MULTUMESChahaha Quote