Jump to content
haked

haked e on

Recommended Posts

Posted (edited)

Hai noroc sunt haked, imi place sa ard prosti <sarcasm>am o plangere penala (iau cu suspendare sunt sigur :)) )</sarcasm>

ma aflu pe rst de la inceputurile timpului in 2003 o ardeam pe IRC, sunt pus pe fapte mari dar si multa caterinca.

Nu am iubita m-a parasit pentru un arab ce avea masina (eu am doar bicicleta da asta e...)

~ I NEED $

Edited by haked
Posted (edited)

Ti se pare o descriere buna? Ce te lauzi ca ai o plangere penala pentru amaratul ala de site? Nu vreau sa ma judeci gresit dar sincer te faci te rusine, nu te da "haker", sunt multi aici care-ti da clasa. Maturizeaza-te putin. Oricum mult timp pe aici n-ai sa stai daca o arzi asa.

EDIT: misefalfaie de reputatia ta :)

Untitled.jpg

Edited by TheOne
  • Downvote 1
Posted
Hai noroc sunt haked, imi place sa ard prosti am o plangere penala (iau cu suspendare sunt sigur :)) )

ma aflu pe rst de la inceputurile timpului in 2003 o ardeam pe IRC, sunt pus pe fapte mari dar si multa caterinca.

Nu am iubita m-a parasit pentru un arab ce avea masina (eu am doar bicicleta da asta e...)

~ I NEED $

Sincer iti spun fara nici un fel de suparare ia o carte citeste-o dupa care apucate de munca si vezi de viata ta, nu iti faci un renume cu o plangere penala. Doar poti sa dovedesti cat esti de copil ! Las-o mai moale si vezi de treaba ta si incearca sa te intelegi bine cu toti de aici si nu face pe desteptul ca te culca multi doar cu vorbe ;)

Posted (edited)

Se pare ca trebuie sa va explic ce e ala SARCASM!

Sunt aici de muult nu va faceti griji nu sunt nou! @tur334vl eram sarcastic ...

Chiar credeti ca il ia cineva in serios pe acel copil?

Edited by haked
  • Downvote 1
Posted
Ti se pare o descriere buna? Ce te lauzi ca ai o plangere penala pentru amaratul ala de site? Nu vreau sa ma judeci gresit dar sincer te faci te rusine, nu te da "haker", sunt multi aici care-ti da clasa. Maturizeaza-te putin. Oricum mult timp pe aici n-ai sa stai daca o arzi asa.

EDIT: misefalfaie de reputatia ta :)

Untitled.jpg

Stai linistit,asa fac si cu mine,abia astept sa-mi mai faca,sa dau un PM lu' Nytro.

@haker, du-te si pune mana pe o carte de Limba romana.

ON: Bun venit.

• Downvote 1
Posted

Daca zici ca esti vechi, asta inseamna(mai mult, sau mai putin) ca ai fost banat pe fostele conturi, pentru sarcasm.

Ai inceput cu stangu, sau ma rog, ai reinceput, daca zici ca esti de mult.

Salut.

Posted

Ia nu va mai d-ati voi mari scule de oameni cu corectatul pulii pizdii. Altceva mai stiti? Nu tin partea nimanui, dar prea vi s-o umflat ob-urile de la atat stat pe scaun.

Mergeti in pula mea afara ca ati innebunit.

• Downvote 1
Posted

C'è avetzi mà cu el? si.a fàcut si omu prèzentarea.. nu mai facèti p*la mare dacà n.avetzi nici o realizarè cà o datzi in autom*ie!

Bine ai venit coitzè

• Downvote 1
Posted

Multumesc tuturor pentru o "re"primire calduroasa!

C'è avetzi mà cu el? si.a fàcut si omu prèzentarea.. nu mai facèti p*la mare dacà n.avetzi nici o realizarè cà o datzi in autom*ie!

Bine ai venit coitzè

Multumesc coitzè :)

Bun venit. Skills? Fara sarcasm daca vrei:)

Cunostiinte ? Am mai spun de cateva ori :

ce rost are sa zic ca stiu sa fac si sa dreg? Nu mai bine demonstrez!

Posted
Multumesc tuturor pentru o "re"primire calduroasa!

Multumesc coitzè :)

Cunostiinte ? Am mai spun de cateva ori :

ce rost are sa zic ca stiu sa fac si sa dreg? Nu mai bine demonstrez!

Kwelwild gotcha :)). Cat de idiot sa fii.

• Downvote 1
Posted
OFF: In primul rand "COITZE" SCRIE ROMANESTE COCALARE !

ON: Astept sa vedem si skillz ;)

Uite ce bulangiu mà corecteazà pà mine, mà motiveazà faptu' cà sint plecàt dà mult timp din ro.

Fi forza in taste moshule, iar in strada ia-mà dà cazzo!!!

Posted
Lasa-i asa sunt de la inceput , imi aduc aminte de inceputuri. :))

Ar fi mai bine sa nu iti mai aduci aminte de inceputuri, multe lucruri sau schimbat pe aici intre timp. Cu alte cuvinte, bun venit (rau ai nimerit).

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...