wNNk Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Nop, nu am avut probleme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wapmaster13 Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 (edited) sunt singurul care intampina probleme cu site-ul? se incarca greu si cade din 5 in 5min pentru aproximativ 20-30sec Nici la mine nu mergea acum 2 min dar acum mergeCred ca o sa fie mentanta. Probabil o sa revina online in maxim o ora//La mine si-a revenit. Edited August 18, 2014 by wapmaster13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lutulik Posted August 18, 2014 Report Share Posted August 18, 2014 Oricum nu se poate da like la mai mult de 5 posturi/autor/zi . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wapmaster13 Posted August 18, 2014 Author Report Share Posted August 18, 2014 (edited) Oricum nu se poate da like la mai mult de 5 posturi/autor/zi .Da ,am uitat sa precizez,dar sa stii ca nu poti da mai mult de 5 like-uri pe ora nu pe zi.//Am editat putin aici. Cititi neaparat. Edited August 18, 2014 by wapmaster13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinkz Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Salutare. O intrebare legata de acest site daca se poate. Mailul de PayPal il introduci in momentul cand dai cashout ? Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leaklife Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Salutare. O intrebare legata de acest site daca se poate. Mailul de PayPal il introduci in momentul cand dai cashout ? Multumesc.Da, dai redeem, iti apare o casuta in care introduci mail-ul si apoi mai dai inca o data redeem. Iti apare acolo si data in care or sa iti intre banii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinkz Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Da, dai redeem, iti apare o casuta in care introduci mail-ul si apoi mai dai inca o data redeem. Iti apare acolo si data in care or sa iti intre banii.Multumesc frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valcea55 Posted September 8, 2014 Report Share Posted September 8, 2014 Sunt si eu inscris de vreo 3 zile si pana acum am facut 21$ (cu o investitie de 2,5) astept sa fac cei 50$ si sa vad daca ma platesc:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbr Posted September 11, 2014 Report Share Posted September 11, 2014 Daca ai respectat regulile vei primi banii!Eu am primit pana acum de 3 ori! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
triad Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 Din cate observ s-a marit perioada de asteptare de la 30 la 60 de zile . Cam aiurea... o sa incerc si eu sa vad despre ce e vorba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerosol Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 Din cate observ s-a marit perioada de asteptare de la 30 la 60 de zile . Cam aiurea... o sa incerc si eu sa vad despre ce e vorba.E chiar aiurea dar oricum pana la urma sunt niste banii facuti relativ usor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
triad Posted October 15, 2014 Report Share Posted October 15, 2014 E chiar aiurea dar oricum pana la urma sunt niste banii facuti relativ usor.Mi-a trecut prin minte o treaba:- oamenii scriu articole, iar tu maresti perioada de redeem- teoretic procesezi platile, practic nu.- oamenii uita de cont, mai ales daca vad ca in 60 de zile nu au primit banii...- unii is mai aduc aminte si mai posteaza pe ici colo review-uri cum ca e scam- unii continua si scriu de placere in speranta ca vor primi baniiAsa vin altii din urma care la fel incearca... si mai incearca... si uita..si iar vin altii...si oamenii mai castiga din Adsense si how-how poc-poc... tind sa cred ca e smenozeala. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wapmaster13 Posted October 26, 2014 Author Report Share Posted October 26, 2014 Nu stiu ce se intampla sau ce se va intampla la voi,dar cel putin mie mi-au dat banii si sper sa ii primesc in continuare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoondark Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Daca postez un articol original pe Bubblews si pe un blog de al meu pun link-ul catre continutul de pe Bubblews ma va plati pentru views care vin de pe blog? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leaklife Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 Daca postez un articol original pe Bubblews si pe un blog de al meu pun link-ul catre continutul de pe Bubblews ma va plati pentru views care vin de pe blog?https://rstforums.com/forum/88888-dovada-de-redeem-pe-bubblews.rsthttps://rstforums.com/forum/88478-trick-uri-bubblews.rstNu platesc omule. Poate daca ai noroc iti primesti primele 2-3 plati. Daca ai vizualizari care nu vin de la ei de pe site, fii 100% sigur ca nu vezi niciun ban. Nu te chinui cu asa ceva, e o mare teapa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
albertynos Posted October 28, 2014 Report Share Posted October 28, 2014 am vazut ca mai exista o retea de genul pe site-ul tsu.co insa nu prea gasesc informatii daca platesc sau nu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wapmaster13 Posted November 3, 2014 Author Report Share Posted November 3, 2014 am vazut ca mai exista o retea de genul pe site-ul tsu.co insa nu prea gasesc informatii daca platesc sau nu...Sunt la curet si cu acest site de socializare, intradevar platesc dar cu 0.0001 centi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...