Jump to content
wapmaster13

Trick-uri Bubblews

Recommended Posts

Posted
1000/luna sau 1000/3 luni ? Sa presupunem ca s-ar face atat de multi bani pe cum zici, cat crezi ca va merge? Nu mai bine investim in intelect si cunostinte?

De mers,merge de cativa ani si cred ca o sa mai mearga.

Dac? specifici în ultimul rând al post?rii de unde ai luat imaginea, nu cred c? se va pune problema de copyright.

Intradevar daca pui sursa,nu cred ca e vreo problema.

E prima zi ?i deja am f?cut 7 dolari. Thanks @wapmaster13! :D

Ai talent.Eu in prima zi facusem deabia 3 dolari. O sa te descurci pe site-ul asta.

Posted
Auzi, ce trebuie sa fac ca sa ajung pe front page, dar sa am un post featured ?

Nu trebuie sa faci nimic,pe prima pagina oricum ajungi la un moment dat,dar trebuie sa ai un anumit "rank" sa zicem. Cu timpul o sa apari si tu pe prima pagina,dar la inceput nu.

• Upvote 1
Posted

Sincer, habar nu am. Am primit cateva like-uri din momentul in care am facut postarea ( De la followeri ). In rest nu stiu :P Acum a plecat de pe prima pagina.

Posted

Vad ca se fac bani relativ usor, numai sa plateasca.Am mai vazut cateva posturi nu neaparat de la unii ce n-au primit deloc, ci si de la altii vechi.

Posted
Vad ca se fac bani relativ usor, numai sa plateasca.Am mai vazut cateva posturi nu neaparat de la unii ce n-au primit deloc, ci si de la altii vechi.

O sa va mai aduc eu niste dovezi ca platesc ;) revin cu edit chiar acum.

Posted
deci pe 14 ai facut retragerea si acum au venit banii ca era data mai jos

Retragerea de pe bubblews am facut-o acum o luna,dar pe 14 au intrat in paypal si pana azi a durat sa fie verificata de paypal,tranzactia.

Posted
as putea sa mai dau la cineva contu si sa dea si el like ( ip diferite ) ?

Bineinteles ca poti face asta,dar ai grija sa nu folosesti vreun generator de vizite,pentru ca sunt verificate ip-urile si la cea mai mica greseala iti zboara contul imediat.

Posted
Bineinteles ca poti face asta,dar ai grija sa nu folosesti vreun generator de vizite,pentru ca sunt verificate ip-urile si la cea mai mica greseala iti zboara contul imediat.

Mi se pare aiurea ce fac ei... Adic? dac? se treze?te careva s? îmi bage 1000 de vizite false, tot eu sunt de vin?? Mai corect mi se pare s? anuleze punctele.