wNNk Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Eu dau incontinuu like alora de pe frontpage, si cand vad pe unu ca are poza de arab ii dau si follow, pentu ca arabii aia intorc 3-4 like-uri inapoi . Quote
wNNk Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Am 7.28 $ de ieri de pe la aceeasi ora, inca nu am primit refill la posturi. Si sa consideram pauze + 10 ore de somn Quote
wapmaster13 Posted August 19, 2014 Author Report Posted August 19, 2014 1000/luna sau 1000/3 luni ? Sa presupunem ca s-ar face atat de multi bani pe cum zici, cat crezi ca va merge? Nu mai bine investim in intelect si cunostinte?De mers,merge de cativa ani si cred ca o sa mai mearga.Dac? specifici în ultimul rând al post?rii de unde ai luat imaginea, nu cred c? se va pune problema de copyright.Intradevar daca pui sursa,nu cred ca e vreo problema.E prima zi ?i deja am f?cut 7 dolari. Thanks @wapmaster13! Ai talent.Eu in prima zi facusem deabia 3 dolari. O sa te descurci pe site-ul asta. Quote
wNNk Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Auzi, ce trebuie sa fac ca sa ajung pe front page, dar sa am un post featured ? Quote
wapmaster13 Posted August 19, 2014 Author Report Posted August 19, 2014 Auzi, ce trebuie sa fac ca sa ajung pe front page, dar sa am un post featured ?Nu trebuie sa faci nimic,pe prima pagina oricum ajungi la un moment dat,dar trebuie sa ai un anumit "rank" sa zicem. Cu timpul o sa apari si tu pe prima pagina,dar la inceput nu. 1 Quote
AlStar Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 De mers,merge de cativa ani si cred ca o sa mai mearga.De cativa ani te preocupi cu site-ul asta sau site-ul e activ de cativa ani? Quote
wapmaster13 Posted August 19, 2014 Author Report Posted August 19, 2014 De cativa ani te preocupi cu site-ul asta sau site-ul e activ de cativa ani?Site-ul e activ de cativa ani,eu lucrez pe el de cateva luni. Inainte nu prea stiam engleza. Quote
wNNk Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Am avut azi, a 2-a zi pe bubblews, placerea sa fiu pe front page Quote
wNNk Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Sincer, habar nu am. Am primit cateva like-uri din momentul in care am facut postarea ( De la followeri ). In rest nu stiu Acum a plecat de pe prima pagina. Quote
sTz Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Vad ca se fac bani relativ usor, numai sa plateasca.Am mai vazut cateva posturi nu neaparat de la unii ce n-au primit deloc, ci si de la altii vechi. Quote
wapmaster13 Posted August 19, 2014 Author Report Posted August 19, 2014 Vad ca se fac bani relativ usor, numai sa plateasca.Am mai vazut cateva posturi nu neaparat de la unii ce n-au primit deloc, ci si de la altii vechi.O sa va mai aduc eu niste dovezi ca platesc revin cu edit chiar acum. Quote
wapmaster13 Posted August 19, 2014 Author Report Posted August 19, 2014 ti-au venit bani ?Of corso imgur: the simple image sharer Plata de aziimgur: the simple image sharer o alta plata anterioaraimgur: the simple image sharer cat am in paypal in secunda de fata.50$ au venit pe 11 ,altii 50 pe 19 si mai am de venit. Cand mai primesc o sa mai postez.Acum vreau sa vad cine mai spune ca nu platesc . Quote
Cronicles Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 deci pe 14 ai facut retragerea si acum au venit banii ca era data mai jos Quote
wapmaster13 Posted August 19, 2014 Author Report Posted August 19, 2014 deci pe 14 ai facut retragerea si acum au venit banii ca era data mai josRetragerea de pe bubblews am facut-o acum o luna,dar pe 14 au intrat in paypal si pana azi a durat sa fie verificata de paypal,tranzactia. Quote
Sir-Galahad Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 Vizualiz?rile se contorizeaz? doar de la membri? Quote
Cronicles Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 nu poate sa faca si alti vizualizari, de exemplu daca distribui pe o retea de socializare Quote
Wired Posted August 19, 2014 Report Posted August 19, 2014 as putea sa mai dau la cineva contu si sa dea si el like ( ip diferite ) ? Quote
wapmaster13 Posted August 20, 2014 Author Report Posted August 20, 2014 as putea sa mai dau la cineva contu si sa dea si el like ( ip diferite ) ?Bineinteles ca poti face asta,dar ai grija sa nu folosesti vreun generator de vizite,pentru ca sunt verificate ip-urile si la cea mai mica greseala iti zboara contul imediat. Quote
alexandruth Posted August 20, 2014 Report Posted August 20, 2014 Bineinteles ca poti face asta,dar ai grija sa nu folosesti vreun generator de vizite,pentru ca sunt verificate ip-urile si la cea mai mica greseala iti zboara contul imediat.Mi se pare aiurea ce fac ei... Adic? dac? se treze?te careva s? îmi bage 1000 de vizite false, tot eu sunt de vin?? Mai corect mi se pare s? anuleze punctele. Quote
wapmaster13 Posted August 20, 2014 Author Report Posted August 20, 2014 Mi se pare aiurea ce fac ei... Adic? dac? se treze?te careva s? îmi bage 1000 de vizite false, tot eu sunt de vin?? Mai corect mi se pare s? anuleze punctele.Intradevar e cam stupida treaba,dar ma rog. Quote