wapmaster13 Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 (edited) Am primit pe mess un mesaj de la unu care cica "vinde script sql bla bla" si a pus un link cu un site,pe care sa testam. Ce face acest site? sau script mai bine zis?Se merita sa dai 10 euro pe el?Multumesc anticipat.//link deleted Edited August 22, 2014 by wapmaster13 Quote
nedo Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 Nu, nu se merita, este un script incomplet, si mai mult de atat, scriptul i-a fost dat "in buna credinta" doar pentru el, nu pentru a il vinde. Nu are acordul creatorului scriptului pentru a il vinde. Imi poti spune cine este cel ce ti-a trimis mesajul? Quote
wapmaster13 Posted August 22, 2014 Author Report Posted August 22, 2014 Nu, nu se merita, este un script incomplet, si mai mult de atat, scriptul i-a fost dat "in buna credinta" doar pentru el, nu pentru a il vinde. Nu are acordul creatorului scriptului pentru a il vinde. Imi poti spune cine este cel ce ti-a trimis mesajul?Ti-am lasat mesaj,nedo. Quote
nedo Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 (edited) Utilizator banat, singurul care are dreptul sa vand acea aplicatie este @danyweb09, cel ce a creat-o. Edited August 22, 2014 by nedo Quote
wapmaster13 Posted August 22, 2014 Author Report Posted August 22, 2014 Utilizator banat, singurul care are dreptul sa vand acea aplicatie este danyweb09, cel ce a creat-o.Am inteles,dar imi poti spune si mie ce face acel script? Quote
nedo Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 Poti sa vezi tool-ul in actiune aici , in principiu, testeaza mai multe tipuri de injectii mysql pentru a extrage diferite date(versiune mysql, tabele, baze de date existente). Quote
Active Members dancezar Posted August 22, 2014 Active Members Report Posted August 22, 2014 Super ce sa zic, munca mea a ajuns sa valoreze 10 euro pentru unu care nu scris o line de cod in acel script."Nu il dau la nimeni promit il pastrez pentru mine"In spatele lui Romania94 , oare se ascune un mic kronalau?Mno am sa il public , m-am saturat sa stau la vanatoare de cocalari , daca e cineva care l-a cumparat si-a luat teapa il public.Data viitoare la astia care l-am dat si au distribuit fara acordul meu ( nu dau nume dar sper sa se simta ) , mai vedeti pula de la mine clar! Quote
aelius Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 Data viitoare la astia care l-am dat si au distribuit fara acordul meu ( nu dau nume dar sper sa se simta ) , mai vedeti pula de la mine clar!Scrie-l aici, cine e. Sa stie si lumea care-s jigodiile. Quote
sulea Posted August 22, 2014 Report Posted August 22, 2014 cand faceti programe/scripturi private, asigurati-va ca le puneti watermarkuri pt fiecare persoana in parte careia ii veti da programul/scriptul. in felul asta fiecare program/script va fi unic, si veti sti de la cine a fost sifonat Quote