Jump to content
wapmaster13

Ce este acest site?

Recommended Posts

Posted (edited)

Am primit pe mess un mesaj de la unu care cica "vinde script sql bla bla" si a pus un link cu un site,pe care sa testam.

Ce face acest site? sau script mai bine zis?

Se merita sa dai 10 euro pe el?

Multumesc anticipat.

//link deleted

Edited by wapmaster13
Posted

Nu, nu se merita, este un script incomplet, si mai mult de atat, scriptul i-a fost dat "in buna credinta" doar pentru el, nu pentru a il vinde. Nu are acordul creatorului scriptului pentru a il vinde. Imi poti spune cine este cel ce ti-a trimis mesajul?

Posted
Nu, nu se merita, este un script incomplet, si mai mult de atat, scriptul i-a fost dat "in buna credinta" doar pentru el, nu pentru a il vinde. Nu are acordul creatorului scriptului pentru a il vinde. Imi poti spune cine este cel ce ti-a trimis mesajul?

Ti-am lasat mesaj,nedo.

Posted

Poti sa vezi tool-ul in actiune aici

, in principiu, testeaza mai multe tipuri de injectii mysql pentru a extrage diferite date(versiune mysql, tabele, baze de date existente).
  • Active Members
Posted

Super ce sa zic, munca mea a ajuns sa valoreze 10 euro pentru unu care nu scris o line de cod in acel script.

"Nu il dau la nimeni promit il pastrez pentru mine"

In spatele lui Romania94 , oare se ascune un mic kronalau?

Mno am sa il public , m-am saturat sa stau la vanatoare de cocalari , daca e cineva care l-a cumparat si-a luat teapa il public.

Data viitoare la astia care l-am dat si au distribuit fara acordul meu ( nu dau nume dar sper sa se simta ) , mai vedeti pula de la mine clar!

Posted

Data viitoare la astia care l-am dat si au distribuit fara acordul meu ( nu dau nume dar sper sa se simta ) , mai vedeti pula de la mine clar!

Scrie-l aici, cine e. Sa stie si lumea care-s jigodiile.

Posted

cand faceti programe/scripturi private, asigurati-va ca le puneti watermarkuri pt fiecare persoana in parte careia ii veti da programul/scriptul. in felul asta fiecare program/script va fi unic, si veti sti de la cine a fost sifonat