Boxer Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Ce parere aveti despre ele? Eu vreau sa cumpar in cantitati mari desi am gasit azi la tigani la preturi foarte mari vindeti careva ? Quote
ÐÒ& Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 am eu acia numai petarde Si deaia d dai asa in sus cum dreac ii zice artificii aaaa ti am gasit petarda sa i dai lu vecinut o in scara ca e revelionulhappy new year Quote
Lepoon Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 Ce parere aveti despre ele? Eu vreau sa cumpar in cantitati mari desi am gasit azi la tigani la preturi foarte mari vindeti careva ? Din cate stiu eu sunt interzise Doar artificiile mai sunt permise .. Quote
ÐÒ& Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 eu delea de mai sus folosesc Quote
nos Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 maine plec in europa.....am un milion... de toti cred ca o sa imi cumpar Quote
Ras Posted December 27, 2007 Report Posted December 27, 2007 maine plec in europa.....am un milion... de toti cred ca o sa imi cumpar ce iti iei de 1 mil ma? 3 cutii de pertarte si 2 rachete? Quote
nos Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 in europa ma vezi ca e 5 mii cutia ... dalea mici dar numi plac rachetele bombe de tot felu imi iau Quote
Boxer Posted December 28, 2007 Author Report Posted December 28, 2007 Ce parere aveti despre ele? Eu vreau sa cumpar in cantitati mari desi am gasit azi la tigani la preturi foarte mari vindeti careva ? Din cate stiu eu sunt interzise Doar artificiile mai sunt permise ..nu ma intereseaza. eu sunt mai presus de lege Quote
SirGod Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ce parere aveti despre ele? Eu vreau sa cumpar in cantitati mari desi am gasit azi la tigani la preturi foarte mari vindeti careva ? Din cate stiu eu sunt interzise Doar artificiile mai sunt permise ..nu ma intereseaza. eu sunt mai presus de legesa zici asta la politie daca te va prinde Quote
D4Rk M3sSIah Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Omule, nu te duce ma in EU, ca n-ai ce face acolo! Sunt in Romania o gramada de "traficanti", chiar ieri mi-am luat niste petarde, da' le-am spart! Quote
Lepoon Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 Ce parere aveti despre ele? Eu vreau sa cumpar in cantitati mari desi am gasit azi la tigani la preturi foarte mari vindeti careva ? Din cate stiu eu sunt interzise Doar artificiile mai sunt permise ..nu ma intereseaza. eu sunt mai presus de lege pai te-am explus pe tine .. Quote
hellhacker2 Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 petarde,artificii de toate se gasesc atata timp cat stii unde sa cauti si sa ai bani Quote
Boxer Posted December 28, 2007 Author Report Posted December 28, 2007 o da sanatate voua c-am luat rakete si petarde de 200 E sa vezi ce fut ursii la cabana azi plec la munte Quote
nos Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 plec azi in europa la 9:30...cumpar de vreo 750 de mii...ma intorc si cand cobor din autobuz o iau pe o straduta...trec pe langa garda fara sa vad...dau o petarda sa vad cum bubuie...in timp ce mai vroiam sa dau una...vine un muist la mine imbracat in jacheta neagra pe nume politist...ma ia in duba...imi ia datele se intreaba daca ma duce la sectie....cand se uita moama frate pai tu ai numai 1200 de pocnitori dalea mici 100 da lea mari si tuburi...e puscarie curata...il rog frumos si eu si tovarasu meu...ne da drumu ne da si marfa...si plekm acasa linistitzi Quote
Pastilatu' Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 ) sa le zici ashea la politisti si la posesie de droguri oare merge ?! Quote
kafka Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 LOLZ nos...serios?...si eu miam luat azi artifice de 10 ron ...si ce mai am de anu trecut e bine Quote
kw3rln Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 trebuie sa-mi cumpar si eu niste dinamita! Quote
Boxer Posted December 28, 2007 Author Report Posted December 28, 2007 da smf ca acu dau cu rachete in boii care urla afara la mine sa le dau petarde Quote
ÐÒ& Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 sunteti grozavi voi cu politia voastra.on:am acasa si rachete si petarde si bombe atomice :wink: Quote
kafka Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 ye mai 100 de mii...ce sa fac daca nu am avut bani mai multi la mine...miam luat o rachetacu 80 si inca ceva de 20 si mai am 2 artifice de anu trecut si niste petarde...si scantietori Quote
nos Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 trebuie sa-mi cumpar si eu niste dinamita!clorat de potasiu+carbune+sulf [75+15+10 si ai fkt dinamita trinitroglicerina mi se pare ca rezulta dar e periculoasa rau... Quote
Ras Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 trebuie sa-mi cumpar si eu niste dinamita!clorat de potasiu+carbune+sulf [75+15+10 si ai fkt dinamita trinitroglicerina mi se pare ca rezulta dar e periculoasa rau... ai grija kwe... sa nu iti arunci blocu in aer Quote
nos Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 sulf gasiti in obor jos la vopsele si alea alea...carbune razi mina de creion...si clorat de potasiu nush....dar stiu ca daca bagi azotat de potasiu faci praf de pusca si il faci mai bun ca din petarde de 10 ori ...acum 2 ani erau niste bombe rosii...era o cutie de plastic...cu praf de pusca in ea si cu un fitil bubuia o daia...ca una daia mare rau...erau rosii parca...am dat una de fata cu tata si a zis tata fite-ar bomba a dreq ...dar acum ce sa mai faci cu tariceanu asta sa vezi mare explozibil ce ii bag la poarta sai cada poarta uitati ce simplu...zahar...azotat de potasiu(kno3)...fara sulf...cantar...deci gata cum trece revelionul trbeuie sa fac rost de 1 kg azotat...trebuie sami cumpar cantar ... Quote