nos Posted December 28, 2007 Report Posted December 28, 2007 ahh am zis prostii am confundat black powder cu flash powder......black powder este ala de la inceput...care face petarda sa nu bubuie imediat de la aprindere...dupa aia vine flash powder...care este facut din azotat de potasiu sulf,aluminiu pulbere... http://www.youtube.com/watch?v=Cq2M4YU5ag8 ce frumos a facut flash powder vam spus yo daca ilf aceti acasa ilf aceti de 10 ori mai bine decat este in petarde...deci kw3r-ln a doua varianta daca vrei sa faci dinamita este sa iei 150 g azotat de potasiu...60 g aluminiu...90 g sulf...si faci kw3rln fiule 300 g flash powder asta rezulta => http://www.youtube.com/watch?v=qnGMZhs-UJU asa ce va dar si asa ceva care nu cred ca vreo bomba poate sa sparga piatra... Quote
Danny Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Mai bine cumparati praf de pusca .. shi va faceti voi bombe .. artizanale ... le puneti pe voi si va duceti intr-un loc unde e multa lume .. si detonati! Apoi castigati numele de Kamizake Quote
Boxer Posted December 29, 2007 Author Report Posted December 29, 2007 sa ma f pe toata politia romana ca vraeu sa le lipsesc pe masina cu superglue avataru lu encoded da in varianta mai mare 2 dube de politie azi in mortii lor nu am cumparat nimic azi Quote
Danny Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 Acum poti sa traduci .. ca eu unu nu am inteles nimic ... Quote
zbeng Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 in spania si legale numa ter sa fii majorcumparai de vro 300-400€ o sa va fac poze mai pe seara Quote
nos Posted December 29, 2007 Report Posted December 29, 2007 eu azi me-am facut praf de pusca din fosfor-ul de pe chibrite,carbune,artificii dalea care le ti in mana si scot scantei...sa va spun cum am facut :twisted: :twisted: :twisted: am cumparat artificii dalea cu scantei 10 mii cutia carbune am la pivnita...o duzina de chibrite...pai am inceput sa jumulesc cu patentu chestia aia de pe artifiiciile cu scantei...au iesit bucatzele mari si le-am bagat la rasnita...dupa ce leam scos pulbere fina...iam dat foc mea luat ochii ...in fine am luat bucatele de carbune...leam bagat la rasnita :X...de pe chibrite am luat fosforul si pe ala la rasnita ...leam bagat pe toate in rasnita...dupa ce leam scos...am fost afara cu tovarasii sa vedem ce a iesit...cand ii dau foc a ars asa frumos cu niste scantei frumoase...la care yo bah daca bagam mai mult fosfor faceam flash powder si ardea mult mai repede si faceam bombe...la care unu dintre prieteni faceam pe mortii mati in fine ne tinem noi de glume toata ziua ne jukm vati-ascunselea radem de ne pisam pe noi...si acum sa va dau filmulet-ul de unde am invatat eu sa imi fac praf de pusca in mod-ul asta http://www.metacafe.com/watch/910214/how_to_make_blackpowder/ Quote
nos Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 sunt nebun dupa dastea...acum caut tub la un capat astupat si la celalt liber sa bag praful si sa astup cu hartie bine presata... la mijloc gaura acolo sa bag fitilu...si boom iauitati ce a fkt pustu cu prafu lui de pusca care mam luat yo dupa el...ce bomba mica dar cum bubuie http://www.metacafe.com/watch/916691/how_to_make_m80/ Quote
nos Posted December 30, 2007 Report Posted December 30, 2007 maine este revelionul :X am 15 cutii de patearde mici...o sa fac cea mai mare floare...plus vreo 70 dalea mari dabea astept... si vreo 6 tuburi dalea de arunca cu bile pe cer si bubuie... le leg pe toate cu fitil :X plus nustu cate rachete si tot felul ca doar eu sunt teroristul nr 1 numai la librarie gasiti dastia ca mine Quote
phreak Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 maine este revelionul :X am 15 cutii de patearde mici...o sa fac cea mai mare floare...plus vreo 70 dalea mari dabea astept... si vreo 6 tuburi dalea de arunca cu bile pe cer si bubuie... le leg pe toate cu fitil :X plus nustu cate rachete si tot felul ca doar eu sunt teroristul nr 1 numai la librarie gasiti dastia ca mine sau la puscarie cu putin ghinion Quote
ÐÒ& Posted December 31, 2007 Report Posted December 31, 2007 nos esti mic copil..te lauzi cu destea,..am vreo 20 de cutii 15 rachete si 30 de tuburi acumulate in 5 ani Quote
le_alex_1997 Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 de unde pot face rost de fitil dala verde sau cum pot face? Quote
crs12decoder Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Stai sa vezi cand vin EU cu jucariile....HHahaHappy new year! Quote
Cr3ativ Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 Cu o jucarie din asta fac artificii din ce vreau Quote
Alexander33 Posted December 4, 2010 Report Posted December 4, 2010 (edited) asta e parcat in spatele blocului stai sa vezi ce frumos o sa faca masinile vecinilor de revelion Edited December 5, 2010 by Alexander33 Quote
crs12decoder Posted December 5, 2010 Report Posted December 5, 2010 :O:O oare o fi pe bune?Hey, dad look! we have an undetonated atomic bomb on our car Quote