Stefanae Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 Salut, am o nelamurire aceea fiind daca fac un backup la toate datele din telefon cu acea aplicatie a lor de la htc.. se va pastra in telefon dupa ce il voi root.a.. ca am inteles ca e bine sa stergi absolut tot dupa ce il root.ezi ca sa nu apara probleme..(vreau sa pastrez toate datele din telefon dupa ce il root.ez) si in plus dupa aceea ii pot face unroot .. in cazu in care am probleme cu el si voi duce la garantie..Multumesc! Quote
Sim Master Posted September 14, 2014 Report Posted September 14, 2014 Cel mai bine e sa ai backupurile si altundeva decat in telefon. Daca doar iti rootezi telefonul atunci nu o sa pierzi nimic, dar daca faci si bootloader unlock, atunci o sa-ti stearga totul. Quote
Stefanae Posted September 14, 2014 Author Report Posted September 14, 2014 Are vro importanta daca scrie relocked si nu scrie locked.. ma refer la garantie.. daca imi ia in considerare ca relocked.. Quote
geli Posted January 19, 2017 Report Posted January 19, 2017 (edited) Anumite programe profesionale de backup de date sunt alegeri bune pentru tine, cum ar fi titan Backup și airdroid, acestea sunt instrumente populare de backup. Iar această aplicație de transfer Android vă permite să salvați o mulțime de timp pentru a transfera sau mesaje text de rezervă, contacte, fotografii și alte fișiere media cum ar fi fișiere video, fișiere de muzică. Edited January 22, 2017 by geli Quote
Sandu Posted January 19, 2017 Report Posted January 19, 2017 Fa root, apoi foloseste aplicatia titanium backup, este foarte buna, poti face backup la toate aplicatiile telefonului. (Necesita root ca sa o poti folosi.) Quote
BunnyTrap Posted January 19, 2017 Report Posted January 19, 2017 Daca faci root nu pierzi fisiere Quote