Jump to content

Recommended Posts

Posted

Un AMD Sempron la 1.6 Ghz , 256 MB RAM , 80 GB HDD , placa video nvidia fx5200 de 128 MB,DVD-ROM,monitor LG de 17''.Dupa aia i-am mai pus 512 MB RAM , un card reader ,un DVD-RW si pana la urma s-a ars tot acuma 1 luna din cauza unei furtuni . :D:))

Posted

Cred ca a fost luat prin '92. Aveam MS-DOS si Norton Commander, monitor in doua culori (verde si negru), imprimanta matriciala, stia sa citeasca diskete de 5

Posted

era prin '96, un P1 la 200 Mhz ,64 MB RAM , 3,2 GB HDD Quantum, (Win 95 ,un pic mai tarziu Win '98), a costat 1.500 marci (nou nout din germania) + o imprimanta hp.

ps: e important sa ziceti anul (la primul vostru PC) ca sa vedem cat de tare a fost pe vremea aceea.., al meu a fost cel mai tare atunci.. ,pe langa ca eram singurul de pe strada sau poate chiar din zona care aveam calc.. dar un amic bun de la o frma de PC-uri din oras nu ia venit sa creada de ce aveam in casa..

Posted

CIP (spectrum, cu paginare 64k)... aaah PC? IBM 486 4M ram 600M HDD Western Digital cu 2 bad-uri care nu au evoluat niciodata. Placa video inclusa, 1 mega (care nu mergea mai sus de 256 culori desi primea 1024x768)

A si la scoala, am prins un 286 si un 386 si 2 laboratoare de spectrum-uri

Posted

HC 91 compatibil Sinclair Spectrum - functioneaza si acum; am facut chiar niste programe in BASIC pt calculul transformatoarelor (am scris cateva sute de linii). Apoi un Pentium 1 la 75 Mhz cu 32 RAM si HDD de 850 Mb - luat prin 1999, cumparat la mana a doua cu o gramada de bani. Mai tarziu am cumparat si alte vechituri si am casa plina; toate functioneaza.

Posted

Primul calculator a fost de fapt calculatorul lui nasa, un 586, 33/133MHZ Turbo, 8mb ram, Win 3.1 si probabil o placa grafica de 1mb.

Calculatorul meu personal a fost un Intel Celeron 333mhz, nu mai tin minte ramu, GPU 4mb upgradat mai tarziu la un Riva TNT 2 32mb.

Posted

Pentium 2 .... de 4 GB HDD... video..zob... cd-rom,floppy si ele zob :lol:

grafica..zob :twisted: mergea Red Alert 2 .. Delta force 2 ... fifa 99` :))

windows 98 .... ce stiti voi :)) meserie

Posted

Armada 1573

CPU: Pentium MMX 266 Mhz

RAM: 64 Mb

HDD: 3 Gb

Video: Chips and Technologies 68554

Sound: 16 bit soundcard detected as SB

Other: 2 PCMCIA slots, USB, 3.5" fdd 1.44 Mb, cdrom 20x, internal (win)modem

laptop.jpg

am facut unele cautari pe google sa`l arat cat mai indetaliu....si inca il mai am :lol: in stare deloc perfecta:)))))))

Posted

primul calculator :) ce vremuri: HC 2000 :D

CPU Z80A

SPEED 3.5 MHz

RAM 64 KB

ROM 48 KB

GRAPHIC MODES 256 x 192 pixels

COLORS 16 (8 colours in normal or bright modes)

SOUND Beeper (10 octaves)

OS Spectrum Basic or CP/M

Inca il am, chiar l-am pus acum cateva luni in functiune ;) am facut un program gen hello world :)

Posted

@ Primul meu PC avea configuratia urmatoare:

Ram: 256 Mb DDR1

Placa Video: 64 Mb Interna

Placa de Baza: Gigabyte 865G

Procesor: Intel Pentium 4 de 2.4 Ghz

HDD: Maxtor 80 GB IDE

Posted

un cpu de 1.8 cu ram 256 si placa video de 64 ... cel mai mult mi-a placut placa video era: GeForce4 MX440 ... si peRRy sau nustiu care din TeG avea placa de asta :X pe vremea aia