Shinny Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 Salut.De ceva timp postez si eu articole pe acest site: BunaDimineata.ro, in fiecare zi | Buna Dimineata ! .Este aparut mai de mult timp, insa abia acum cred ca este momentul pentru a putea fi prezentat aici.As dori daca se poate putin feedback, cum vi se pare etc.Puteti preciza si niste subiecte/idei pe care ati vrea sa le vedeti tratate pe site.Va multumesc si astept pareri constructive. Quote
EAdrian Posted September 25, 2014 Report Posted September 25, 2014 In ce este facut?view-source:BunaDimineata.ro, in fiecare zi | Buna Dimineata !dafaq Quote
Shinny Posted September 26, 2014 Author Report Posted September 26, 2014 Daca va place, va rog sa dati share si mai departe:). As dori sa mai vad si alte pareri. Quote
z4rk Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Dragut site-ul. Ti-am dat si eu un like. Quote
Aerosol Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Destul de ok site-ul, tema frumoasa, continutul este destul de ok (m-am uitat in mare fiindca nu ma pasioneaza ) se misca foarte bine, nu ai adaugate 1000 rahaturi pe el si nici culorile nu-s stridente, bafta in continuare cu site-ul! Quote
Shinny Posted September 26, 2014 Author Report Posted September 26, 2014 Va multumesc din partea mea si a echipei. Ma bucur ca va place. Quote
awnly3jhc2g Posted September 26, 2014 Report Posted September 26, 2014 Ai folosit tema "Newspaper" ?Se pare ca da: <!-- Theme: Newspaper by tagDiv 2014 Version: 3.9.1 (rara) Deploy mode: deploy -->Mi se pare cea mai optimizata tema pentru wordpress si in plus, este facuta de romani. Felicitari lor. Si eu o folosesc la alte 4 site-uri. Quote
Shinny Posted December 12, 2014 Author Report Posted December 12, 2014 Vor urma cateva modificari o data cu inceperea noului an. In opinia voastra ce credeti ca ar trebui schimbat la site? Quote
3mPtY Posted December 12, 2014 Report Posted December 12, 2014 Personal consider ca este prea mult spatiu intre articolele de pe home, iar distanta dintre randuri cat si marime text/poze sunt prea mari, insa toate astea pentru gustul meu. Daca pe plan general place la public nu trebuie sa iei in calcul ce ti-am spus. Quote