m1dst1k Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 (edited) Probabil e ciudat ca postez asta si multi ma vor injura insa fiecare om are o imagine si multi dintre noi tinem la imaginea noastra. Faptul ca vrem sa tinem la imaginea noastra nu inseamna ca stim cum sa facem asta si tot timpul este loc de mai bine. Prin urmatorul articol eu vreau sa dau niste sfaturi in privinta purtarii costumului non formal, sa porti un costum chiar daca nu mergi la nunta.Daca va puneti timp de-oparte pentru a citi articolul va rog sa lasati si un review, aici sau direct pe blog iar daca considerati ca acest topic este o prostie va rog sa il stergeti. Multumesc ! Link catre postare: Iulia-Andrei Blog @MrGrj puteti da un review? Ce vi-a placut la acest articol ? (Scuzati insistentele, e primul articol si.. ) Edited October 4, 2014 by m1dst1k Quote
nedo Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 Mie mi s-a parut un articol interesant, dar avand in vedere ca nu am purtat in viata mea un costum, nu stiu sa imi dau cu parerea cat de corect sau incorect este. Poate altii au ceva pareri mai avizate. Quote
m1dst1k Posted October 4, 2014 Author Report Posted October 4, 2014 Mie mi s-a parut un articol interesant, dar avand in vedere ca nu am purtat in viata mea un costum, nu stiu sa imi dau cu parerea cat de corect sau incorect este. Poate altii au ceva pareri mai avizate.In viata ta? Nu cred asta. Quote
nedo Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 Sunt cat se poate de serios, nu am purtat, avut niciodata un costum. Un pantalon cu camasa am purtat, dar costum complet niciodata, si niciodata dupa un anumit still/dupa anumite reguli. Quote
m1dst1k Posted October 4, 2014 Author Report Posted October 4, 2014 Sunt cat se poate de serios, nu am purtat, avut niciodata un costum. Un pantalon cu camasa am purtat, dar costum complet niciodata, si niciodata dupa un anumit still/dupa anumite reguli.Costumul e de 2 feluri, cum spuneam si in post, costum formal si costum non formal, care e de fapt cel casual: pantaloni,sacou,camasa. Asa ca singurul lucru pe care trebuie sa il faci e sa mai pui un sacou pe tine si ai un costum casual. Quote
Terry.Crews Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 (edited) Costumul e de 2 feluri, cum spuneam si in post, costum formal si costum non formal, care e de fapt cel casual: pantaloni,sacou,camasa. Asa ca singurul lucru pe care trebuie sa il faci e sa mai pui un sacou pe tine si ai un costum casual.Costumul nu este pentru oricine credema, eu ma ocup cu vanzarea hainelor si stiu destul de multe despre asortare.Daca te iei dupa acest articol credema ca la sfarsit cand te vezi imbracat nu o iti prea placa, un costum asa trebuie asortat dupa cum e si omul.Ex: Daca vrei sa porti costum pantaloni + camasa + sacou + cravata si esti de culoare mai inchisa nu o sa iti stea prea bine daca nu iti iei o camasa de culoare inchisa.Totul ce face la un costum este camasa, daca esti de culoare deschisa atunci iei o camasa alba daca nu una neagraSfat pentru cei slabi: Daca vreti sa arate bine un costum pe voi evitati sa va cumparati sacouri cu umeri Edited October 4, 2014 by Terry.Crews Quote
m1dst1k Posted October 4, 2014 Author Report Posted October 4, 2014 Costumul nu este pentru oricine credema, eu ma ocup cu vanzarea hainelor si stiu destul de multe despre asortare.Daca te iei dupa acest articol credema ca la sfarsit cand te vezi imbracat nu o iti prea placa, un costum asa trebuie asortat dupa cum e si omul.Ex: Daca vrei sa porti costum pantaloni + camasa + sacou + cravata si esti de culoare mai inchisa nu o sa iti stea prea bine daca nu iti iei o camasa de culoare inchisa.Totul ce face la un costum este camasa, daca esti de culoare deschisa atunci iei o camasa alba daca nu una neagraSfat pentru cei slabi: Daca vreti sa arate bine un costum pe voi evitati sa va cumparati sacouri cu umeriWHAT ARE U TALKING ABOUT ?! Ce zici acolo nene ? Tu traiesti viata B&W ? GET OUT OF HERE, PLEASE ! Quote
Aerosol Posted October 4, 2014 Report Posted October 4, 2014 Probabil e ciudat ca postez asta si multi ma vor injura insa fiecare om are o imagine si multi dintre noi tinem la imaginea noastra. .......... @Terry.Crews costumul nu e pentru oricine adica sunt unelepersoane dezavantajate de costum sau pur si simplu nu se potriveste cu stilul acelei persoane Quote
quadxenon Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 Nu se mai poarta ma costumele clasice.Vezi acum poitisti,procurori,avocati fata de cum erau odata.Poti adauga notari si alte alea. Quote
Eddie91 Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 @quadxenon - Tocmai am venit de la notar de vreo jumatate de ora,el era in costum slim si avea 1.90 , eu eram in trening si inca ma durea-n pula Eu am 1.73 si nu prea sta bine costumul pe mine il port doar la nunti,cumetrii,taieri de mot si alte lucruri cu fanfara militara unde sunt intampinat si e un chin ( e facut la comanda pe trupul meu ) , din punctul meu de vedere costumele vin bine pe barbatii inalti si slabi,noi restul nu mai traiam daca era Hitler Quote
m1dst1k Posted October 5, 2014 Author Report Posted October 5, 2014 Aveti o parerea gresita, multi spuneti ca voua nu va vin bine costumele dar eu sunt tare curios cum arata costumele voastre. Doar fiind ca nu va place voua sa purtati costume si nu aveti experienta in alegerea unui costum asta nu inseamna ca nu ii vine bine oricui. Quote
Guest Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 asteptam o poza cu @aelius in costum Quote
Terry.Crews Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 @AGSQ acum am facut poza era undeva in centru Clujului 1 Quote
aelius Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 asteptam o poza cu @aelius in costum Am gramada de costume. Ma imbrac si eu cand merg pe undeva. Doar nu o sa iau costum cand merg la sala Quote
Guest Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 Am gramada de costume. Ma imbrac si eu cand merg pe undeva. Doar nu o sa iau costum cand merg la sala Tine minte, un interlop adevarat ramane intelop si cand e pe WC... si se caca imbracat in costum ... ce naiba doar are valoare ... .Kidding. Do not shit while you wear a suit. Quote
Terry.Crews Posted October 6, 2014 Report Posted October 6, 2014 Faptul ca esti vanzator la 38 nu te face fashion designer.Romanii de culoare nu arata bine in costume cum arata afro-americanii. Quote
m1dst1k Posted October 8, 2014 Author Report Posted October 8, 2014 Romanii de culoare nu arata bine in costume cum arata afro-americanii.Daca tu nu ai vazut asa ceva la magazinul tau asta nu inseama ca nu exista. Quote
aelius Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 Daca mai ziceti ca MUCUL ala mic e Roman va dau ban. Ala e tigan, evitati biohazardurile ) Quote
malsploit Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 La liceu si la facultate, purtam in fiecare zi cosum. Aveam camasa alba, vesta, sacou, pantaloni si pantofi. Daca veneam altfel (blugi), aveam vreo 3 profesori care ne scoteau pe hol si ne puneau sa facem metanii. Unui profesor i se vedeau blugii pe sub reverenda. Aveam si niste ore de sport, in care jucam fotbal. Am stricat multi pantofi si multe costume. Aratam destul de ciudat, dupa o ora de fotbal. Din clasa a X-a, am inceput sa vedem avantajele. Aratam prezentabili si lumea se uita frumos la noi pe strada. Am inceput sa cumparam costume de calitate si sa venim cu echipament sportiv. Il aduceam degeaba, pentru ca profesorii nu ne lasau sa ne schimbam.Langa liceu, aveam si o cafenea(amfiteatru). Cand mergeam toata clasa (eram vreo 40), se bucura lumea pe acolo. Eram toti imbracati in costum si dupa 2-3 beri incepeam sa cantam. Erau cativa cu voce buna. Nu cantam muzica bisericeasca. Asta se intampla in timpul unei ore, la care puteam sa lipsim. Daca intarziam, venea un profesor si ne lua de acolo. Quote
Aerosol Posted October 8, 2014 Report Posted October 8, 2014 Daca mai ziceti ca MUCUL ala mic e Roman va dau ban. Ala e tigan, evitati biohazardurile )MUCUL cel mic ))))Banc: De ce sunt tiganii stangaci?R: Fiindca nu au drepturi ) Quote