wikedx Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Salut am facut rost de niste shell tooluri in limbaju php si vreau sa stiu la ce sunt folositoare.Daca credeti ca sunt un copil care vrea sa sparga siteuri va dezamagesc.Vreau sa vad cum functioneaza pe propriul meu site si sa ma studiez mai mult scripturile de shell. Quote
bcman Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Atunci urc?-l pe site, acceseaz?-l ?i vezi cum func?ioneaz?. Quote
FreddieTux Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 N-am inteles de ce anume ai nevoie. Pune-le pe local si vezi sa nu fie cu backdoor. Quote
Gio33 Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Backdoor Shell - Wikipedia, the free encyclopediaAi grija la ce script uploadezi fiindca el poate fi modificat de cineva si tu la randul tau sa fii o victima. Quote
wikedx Posted October 27, 2014 Author Report Posted October 27, 2014 ok am inteles ce face si va multumesc pentru sfaturi Quote
Ganav Posted October 27, 2014 Report Posted October 27, 2014 Poti instala easyphp. Pe Windows in mod implicit este instalat in C:\Program Files(x86)\EasyPHPxxx\. Acolo cauti un folder numit data in acela urci script-urile PHP. Pentru a vedea cum functioneaza navighezi in browser la adresa:http://localhost Quote