Jump to content
Nytro

Poll RST - Alegeri

Votez pe:  

183 members have voted

1. 1. Votez pe:

• VICTOR PONTA
      11
    • KLAUS IOHANNIS
      68
    • MONICA MACOVEI
      35
    • CORNELIU VADIM TUDOR
      17
    • CĂLIN POPESCU TĂRICEANU
      4
    • ELENA UDREA
      1
    • DAN DIACONESCU
      8
    • TEODOR MELEŞCANU
      1
    • KELEMEN HUNOR
      2
    • NU MERG LA VOT!
      37

Recommended Posts

Posted

Nu imi place nici de Ponta, nici de Klaus asta...dar gândi?i-v? totu?i...pe cine are în spate Iohannis si cine il sustine. El nu a spus nimic in legatura cu guvernul...ca il schimba ca nu dar cert e urmatorul lucru (e destul de sugestiv? poza, nu e nevoie de nici o explica?ie):

10807076_651820434937853_816276484_n.jpg

Posted (edited)

O initiativa de apreciat a celor de la DexOnline. Si chestia cea mai faina e ca intra zilnic peste 100k vizitatori unici pe acel site, deci va avea un impact major. Desi, privind dintr-un alt unghi, cred ca majoritatea care intra pe dexonline au, cat de cat, o inteligenta care nu le permite sa voteze cu Ponta.

cXmXZ8J.png?1

Edited by GarryOne
Posted

Eu , restu si care vor sa mai vina o sa ies in strada ( Sambata aceasta 15.11.2014 in Timisoara , banatenii vor iesi in strada in centru pentru ANTI-Ponsta ) . Am decis si eu sa ies in strada si sa fac "un strop" de dreptate prin participarea mea.

Chiar daca "sunt o umbra" in acel protest , ma face mandru sa cred ca tara noastra poate lua o modelare mai buna , frumoasa si mai dreapta ( din punct de vedere politic ) decat reginul "Ion" & "Basescu" .

Iesiti in strada , "vocile voastre trebuie auzite" , votul tau conteaza , noi tineri vrem o viata mai buna.

Nu vrem sa plecam din tara pentru un $ in plus . Aici e tara mea , aici raman in ea !