Kabron Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 (edited) Intrucat se aproprie deja celebru Black Fraier Day si tot mai multi dintre voi asteapta cu multa nerabdare, am zis ca e momentul potrivit sa vorbim putin(meah, mai mult vor vorbi imaginile) despre asta.Cei de la PcGarage s-au aruncat deja in fata cu o campanie ce se vrea a promova preturi ca de black fraier day, daca preturile vor fi mai mici atunci, primesti diferenta inapoi.Unde este toata smecheria? Priviti imaginile de mai jos si graficul de sub ele cu multa atentie:http://i.imgur.com/RurJJic.pnghttp://i.imgur.com/av8ExZ7.pnghttp://i.imgur.com/e1JekiJ.pnghttp://i.imgur.com/IwuL2iR.pngConcluzia o puteti trage voi singuri, fara sa mai spun ceva. Recomandare: daca asteptati ziua respectiva pentru a achizitiona ceva, adaugati produsul/produsele in cosul vostru de cumparaturi atat pe emag, evomag, pcgarage si urmariti evolutia pretului pana la inceperea campaniei respective.O seara faina.P.S Aviz celor ce au comentat legat de poze. Aveti aici exemplu live: http://www.pcgarage.ro/placi-de-baza/gigabyte/ga-z97p-d3/ pe 31 Oct era 400 RON produsul, a crescut la 440 RON, acum, de black fraier day este 400 RON, eh na! Edited November 6, 2014 by Kabron 1 Quote
Active Members SynTAX Posted November 6, 2014 Active Members Report Posted November 6, 2014 Hai pe bune chiar mai pune cineva botu la Black Friday? Pe langa faptul ca in Romania toti, dar absolut toti ar trebui sa primeasca amenzi sa dea faliment pentru nesimtirea de a origaniza Black Friday cand vor muschiu lor. Ba cu o saptamana inainte, ba cu una dupa. Niciodata nu este in aceasi zi.PS: sfatul meu este sa cumparati dupa Black Friday. Iesiti mai bine. Quote
Terry.Crews Posted November 6, 2014 Report Posted November 6, 2014 Daca tot venii vorba de black friday si vreti sa mergeti sa cumparati haine din H&M Zara Pull&Bear Bershka etc.... Ma contactati pe mine si va dau eu tot ce doriti la un pret foarte bun If you know what i mean Sunt dn CJP:S Nu ma injurati si vedeti-va de treaba voastra Quote
phreak Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Emagul acum 2 ani a avut reduceri adevarate, nu erau de 80% dar am luat 8gb ram la 45% reducere reala si placa video la 25% deci acolo ma voi uita si anul asta. PCgarage nu s-au dovedit seriosi niciodata deci nu merita luati ca exemplu Quote
Reebock Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Nu am luat niciodata nimic de asa zisa black friday... daca vrei ceva cu adevarat oricum iti cumperi nu astepti o anumita zi sa vina.P.S. @Terry.Crews ai pm. Quote
radiomyx Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Eu zic aja daca vreti sa luati ceva ieftin comparati preturile sunt cateva siteuri care au o lista de pret al fiecarui produs pe diferite magazine online si atunci va dati seama daca emagul are discount uri mari ca eu unul va zic nu mai este ieftin la emag de black friday. Quote
Shinny Posted November 7, 2014 Report Posted November 7, 2014 Eu mi-am luat anul trecut de BF o carcasa Zalman Z3 Plus cu vreo 100 si un pic de lei.Am avut reducere de vreo 50-60 de lei parca. Important e sa va faceti o lista cu ceea ce cumparati de dinainte si sa urmariti preturile. Acum mi-ar mai trebui un ssd de vreo 240-256 gb dar nu cred ca voi gasi asa ceva pe la vreo 350 de lei. Cam asa mi-am alocat bugetul, sunt chiar curios daca voi avea noroc. Quote
radiomyx Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 aveti aici un site sa comparati preturile la orice produsPreturi online din Romania. price.ro - Expertul tau in cumparaturi. Quote
wdw Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Daca tot venii vorba de black friday si vreti sa mergeti sa cumparati haine din H&M Zara Pull&Bear Bershka etc.... Ma contactati pe mine si va dau eu tot ce doriti la un pret foarte bun If you know what i mean Sunt dn CJP:S Nu ma injurati si vedeti-va de treaba voastra vii la vara in Constanta? Quote
badboy17 Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 Abureala toata faza de black fray day...Unele shopuri am vazut chiar au facut redurceri . Quote
carter2408 Posted November 9, 2014 Report Posted November 9, 2014 N-am cumparat niciodata de la PcGarage . Intotdeauna au avut preturi mari !! Quote
walker Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 am cumparat Kit tastatura + mouse Microsoft Desktop 800 la 55 lei de la flanco in alte parti este pretul pe la 100 leise gasesc si produse bune la super pret,dar trebuie sa cauti Quote
vex0r Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Black BenzAici nu este nimic de comentat Quote
Aerosol Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Black BenzAici nu este nimic de comentat Sunt si site-uri de incredere dar sunt si site-uri care te fura in ultimul hal... Quote
ICEBREAKER101010 Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Eu mi-am luat webcam logitech C525 de la emag la pret 100 de ron de la 230 de ron.Eu zic ca e ceva reducere. Quote
gogusan Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Romania lucrului bine facut:Altex au evitat sa se faca de kkt si au poftit lumea in magazine. Quote