razvaneluu Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Va salut si imi cer scuze daca nu am postat bine ! As Vrea sa va intreb si eu cum pot da un site jos ... sau " sparge " Ms ! Astept raspuns ! da asa Mai ptr N00bi Quote
tw8 Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 As Vrea sa va intreb si eu cum pot da un site jos ... sau " sparge "II aplici o lovitura sub centura sau ii dai una la tibie. De cele mai multe ori, functioneaza. Quote
katmai Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Stai sa intre un admin,sa vezi ca o sa iti deie el sfaturi. :wink: Quote
razvaneluu Posted February 1, 2008 Author Report Posted February 1, 2008 ma .. nu ma luati la mijto Quote
tw8 Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 ma .. nu ma luati la mijtoCine te ia ma la misto ?Dupa ce ca ti-am dezvaluit metoda mea ... nerecunoscatorule. Quote
SirGod Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Prin mai multe metode ...ce implica : sqli,rfi,lfi,xss,csrf,clrf,login bypass,bruteforce,code/php injection,Social Engineering,remote command execution,rpc si altele Quote
tw8 Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 csrf,clrf,login bypassE CRLF nu CLRF . Quote
Guest Kenpachi Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 afli unde e hostat si te duci si ii tai mufa de net ... Quote
sysAdmin Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 afli unde e hostat si te duci si ii tai mufa de net ...fmm , numa flama ratatu putea da astfel de raspunsuri geniale.Sfat : razvaneluu , du-te si doneaza ti organele ! Quote
hellhacker2 Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 afli unde e hostat si te duci si ii tai mufa de net ...asculta de Zaraki Kenpachi.El is the BEST! Quote
Guest Kenpachi Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 afli unde e hostat si te duci si ii tai mufa de net ...fmm , numa flama ratatu putea da astfel de raspunsuri geniale.Sfat : razvaneluu , du-te si doneaza ti organele !pfff cand o sa ajungeti voi la nivelul meu de gandire o sa se mute nasa in romania. Quote
Aghast Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 pfff cand o sa ajungeti voi la nivelul meu de gandire o sa se mute nasa in romania....and you are?Te uiti la Manga si noua ne predici despre modul tau de gandire? Quote
Guest Kenpachi Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Salut I am Zaraki also known as Flama aka BanKai aka SharinGod... RST Admin ... pleased to meet you ... and you are ? Quote
Aghast Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Salut I am Zaraki also known as Flama aka BanKai aka SharinGod... RST Admin ... pleased to meet you ... and you are ?Cineva la care nu ii plac oameni aroganti. Quote
Guest Kenpachi Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Salut I am Zaraki also known as Flama aka BanKai aka SharinGod... RST Admin ... pleased to meet you ... and you are ?Cineva la care nu ii plac oameni aroganti.mda ... ash fi preferat sa fii cineva care vorbeste corect limba romana ... din pacate suntem din ce in ce mai rari pe net ... si ce te face sa crezi ca eu sunt arogant ? faptul ca glumesc cu sysAdmin ? ... poate ne permitem ... te'ai gandit la asta ? Quote
Aghast Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Mie nu imi suna a gluma pfff cand o sa ajungeti voi la nivelul meu de gandire o sa se mute nasa in romania. ...tu te-ai gandit la asta?..da ma rog, fiecare cu ale lui. Eu ma retrag din aceasta discutie. Quote
Guest Kenpachi Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 Mie nu imi suna a gluma pfff cand o sa ajungeti voi la nivelul meu de gandire o sa se mute nasa in romania. ...tu te-ai gandit la asta?..da ma rog, fiecare cu ale lui. Eu ma retrag din aceasta discutie.nu iti suna a gluma pentru ca :1. nu ai simtul umorului2. nu ma cunostisi te retragi din discutie cu capul jos neavand nici cea mai mica replica la faptul ca te'am facut agramat ... sucks 4 u. Quote
zbeng Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 având in vedere ca tu stii asa bine limba romana ar trebui sã te faci profesor de LIMBI Quote
Aghast Posted February 1, 2008 Report Posted February 1, 2008 si te retragi din discutie cu capul jos neavand nici cea mai mica replica la faptul ca te'am facut agramat ... sucks 4 u.Din cate imi amintesc la liceu ne-au infundat capul cu matematici si cu informatica. Romana, asa de umplutura... amu nush ...ca nici la faculta nu ne invata romana. Ce sistem de invatamant de doi bani... rushine sa le fie ca nu ne invata ce trebuie. Quote
SirGod Posted February 2, 2008 Report Posted February 2, 2008 csrf,clrf,login bypassE CRLF nu CLRF .da ,ai dreptate ..m-am incurcat in atatea litere Quote
freshmeat Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 offtopic:Ce lume nesimtita ... Quote
nosferatu Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 mama prostilor este mereu gravida cu baieti ca ala( care a cerut sa "sparga" un "site")ii scoate ca pe banda, ca la fabricatotusi ma intreb de ce nu obosete?oare mama desteptilor exista? Quote
a13x4nd7u Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 afli unde e hostat si te duci si ii tai mufa de net ...Mie mi-a placut gluma, dar acum nu o sa vorbesc despre gusturi sau altceva asemanator. Dar am vazut ca unii chiar jignesc degeaba. Nu pot sa spun decat ca unii useri m-au dezamagit. Quote