andrei98M Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Cum spune si titlul, nu e mult de vorbit aici.Sectiunile astea sunt spamate in continuu si nimeni nu mai trimite invitatii deoarece userii sunt ignoranti si nu au ratie.E o prostie si o debandada totala, doar spam. Quote
devilox Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 eu spre exemplu ofer invitatii pe trackerul meu. Quote
Active Members SynTAX Posted December 13, 2014 Active Members Report Posted December 13, 2014 De ce sa se socata? Pana la urma primeste cine merita, nu cine cere. Quote
andrei98M Posted December 13, 2014 Author Report Posted December 13, 2014 Userii vor invitatii doar pe trackere gen filelist.Rar sa vad interesati de ceva de talie mai mica.Oricum nu stiu ce tracker ai,traficu de pe el si numaru de utilizatori etc asa ca nu pot spune prea multe . @SynTAX ,daca ar cere pe pm am evita muuuuuuuult spamul. Quote
devilox Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 iti spun doar atat sugestia ta e o prostiecat despre tracker , este cel mai vechi din romania ramas in picioare , content de cea mai buna calitate , 0 donatii , 0 reclame , 25 k useri , 180 k peers searaeste normal sa ceara lumea pe filelist , trackerul poporului DDTV Quote
andrei98M Posted December 13, 2014 Author Report Posted December 13, 2014 iti spun doar atat sugestia ta e o prostiecat despre tracker , este cel mai vechi din romania ramas in picioare , content de cea mai buna calitate , 0 donatii , 0 reclame , 25 k useri , 180 k peers searaeste normal sa ceara lumea pe filelist , trackerul poporului DDTVEste parerea ta si o respect , intr-un fel incep sa constientizez ca nu e idee asa buna cum parea in mintea mea , din moment ce mai multe persoane au parerea asta. Quote
Aerosol Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 @andrei98M prietene pe ce te bazezi tu cand spui ca "nimeni nu primeste"majoritatea primesc in pm nu e nevoie sa se dea reply cu "am dat" eu sunt CONTRA. Quote
Wired Posted December 13, 2014 Report Posted December 13, 2014 Multi isi fac cont aici doar pentru un cont de filelist. Nemai respectand minimul de 10 posturi.Am postat si eu o cerere acolo, si am primit doar ca m-am incadrat in acele criterii. Quote
Ganav Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 Multi isi fac cont aici doar pentru un cont de filelist. Nemai respectand minimul de 10 posturi.Am postat si eu o cerere acolo, si am primit doar ca m-am incadrat in acele criterii.S-a discutat acest aspect si se pare ca fiind mai deschisi cu utilizatorii, fie ei si noi, sansele ca acestia sa se implice in comunitate cresc. Astfel, suntem mai indulgenti la capitolul de cereri, cel putin in ceea ce privesc invitatiile pe respectivele tracker-e. Quote
andrei98M Posted December 14, 2014 Author Report Posted December 14, 2014 Un singur cuvant: SEO.Just close this... Quote
kerosenfx Posted December 14, 2014 Report Posted December 14, 2014 SEO SA FIE LA GREU atunci, desi .... Quote