voichescudenis Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 VPNium premium + crack, doar inlocuiti vpnium.exe din C:\Program Files (x86)\VPNium si este premium !Zippyshare.com - VPNium for RST members.rar 1 Quote
odo Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Pentru a nu mai deschide alt topic spuneti-mi si mie va rog un program asemanator bun. Eu am in pc urmatoarele, dar nu stiu care-i mai bun (viteza si anonim): Hotspot Shield, vpnium, ghost surfer, TunnelBear. Nu il folosesc pentru inselaciuni sau alte dracovenii, ci doar pentru a schimba indentitatea cand navighez pe un site pentru a viziona/descarca ceva. Astept feedback-ul experietei voastre.Multumesc frumos! Quote
Eddie91 Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Pentru a nu mai deschide alt topic spuneti-mi si mie va rog un program asemanator bun. Eu am in pc urmatoarele, dar nu stiu care-i mai bun (viteza si anonim): Hotspot Shield, vpnium, ghost surfer, TunnelBear. Nu il folosesc pentru inselaciuni sau alte dracovenii, ci doar pentru a schimba indentitatea cand navighez pe un site pentru a viziona/descarca ceva. Astept feedback-ul experietei voastre.Multumesc frumos!CyberGhost rullez Quote
odo Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 Am incercat programul, este bun. Mai astept si alte pareri ale colegilor. Quote
voichescudenis Posted January 6, 2015 Author Report Posted January 6, 2015 nu gasesc pentru CyberGhost 5 seriale functionale... aveti careva? Quote
Eddie91 Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 nu gasesc pentru CyberGhost 5 seriale functionale... aveti careva?Nici nu vei gasi,ori promotii ori il cumperi. Quote